subota, 14. siječnja 2017.

MMS: Blobbicure

Bok šminkoljupci! Na blogu dugo nij bila ni jedna manikura. Razlog je taj što sam počela raditi pred sam kraj 2016 a kad bih došla kući bila sam preumorna za bilo šta, manikure pogotovo. Nokti su mi u lošem stanju tako da sam ih već dva puta skraćivala tako da sam bez dugih noktiju više od mjesec dana :( U prošlotjednoj manikuri tema je blobbicure. Moju prvu manikuru na tu temu možete vidjeti ovdje. Ta prva mi je ujedno i draža od ove novije. Kako nisam htjela raditi sa sličnim bojama koje već ima u ovakvim manikurama, odlučila sam se na roze tonove jer ovu boju laka nisam dugo nosila.

Na nokte sam lakirala Essence studio nail all i one, zatim Maybelline br.77 divan nude rozi lak koji je lijepa podloga za sve jače lakove. Dok je još bio svježe lakiran na nokte sam stavljala Avon Viva pink divnu, vibrant rozu boju. Kod ove manikure potrebno je da se svi slojevi laka dobro osuše. Nokti a ni kožica mi u nisu najboljem stanju, pa vas molim da mi oprostite na toj grozoti.


                   

                    


Ne zaboravite pogledati manikure ostalih blogerica. A mi se od sutra pa sve do iduće nedjelje vidimo sa novom manikurom u crvenoj boji! ♥

Broj komentara: 6:

  1. Jaoooo volim pink, a ovaj Avonov je preee!

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga, jako lijep blog.
    Ako zelis mozemo da zapratimo jedna drugu, ako hoces zaprati me i ostavi komentar,kako bih uzvratila. :)

    www.bekleveer.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Sviđa mi se ovaj rozi lak by Maybelline. Nisam od rozih lakova, ali dobro je imati takvu boju u kolekciji :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.