srijeda, 25. siječnja 2017.

Tjedan ljepote 2017

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske četvrtu godinu za redom organizira tjedan ljepote u svrhu promicanja kulture njege lica i tijela te pružanja što većem broju građana priliku da posjete renomirane salone.

Cijela akcija je humanitarnog karaktera, tako da od kotizacija salona ide  10% iznosa  udruzi Debra koja se brine o djeci oboljeloj od bulozne epidermiolize.

Bulozna epidermioliza je  skupina bolesti karakteriziranih jakom osjetljivosti kože, a u nekih bolesnika i sluznica, sa stvaranjem mjehura i rana. Koža je osjetljiva na najmanji pritisak, trljanje i dodir te vrlo lako dolazi do bolnih rana poput opeklina.
                                                 izvor  

U periodu od 6 do 12.2. svi kozmetički tretmani koji koštaju od 300-500kn biti će za ovu priliku sniženi, a u kozmetičkim salonima nalazit će se i kutije u koje će se moći ostavljati dobrovoljni prilozi.

U akciji sudjeluje više od 60 kozmetičkih salona iz 11 gradova: Baška Voda, Bjelovar, Čakovec, Dubrovnik, Križevci, Metković, Osijek, Rijeka, Split, Virovitica, Zagreb.

Ovo je hvale vrijedna akcja koju podržavam za svu djecu koja imaju ovu bolest, i ovom prilikom im dajem podršku za nova istraživanja i liječenja  ove bolesti.

                       

  
   



*PR objava

2 komentara:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.