četvrtak, 16. svibnja 2019.

Ljuskice za zube

Nezadovoljni ste izgledom vaših zubi? Prestali ste se smijati zbog nepravilnog razmaka između zubi?

Oralna higijena vam je na prvom mjestu, ali genetika jednostavno ima svoje prste u tome zašto nemate blistavi osmijeh. Sva sreća pa je tehnologija toliko napredovala i u dentalnoj medicini, tako da vam sada na raspolaganju stoje alternativna rješenja kao što su ljuskice za zube. Riječ je o tankim porculanskim komadima koji se postavljaju na prednji dio zuba. Pomoću ljuskica možete promijeniti boju zuba, ali i njegov oblik. Iznimno su dugotrajne, postojane i otporne na mrlje od kave, čaja ili cigareta. 

Postavljanje ljuskica je bezbolan, siguran i cjenovno prihvatljiv tretman. Pretvorite vaše mrljama obojene, oštećene ili istrošene zube u potpuno novi i bijeli osmijeh koji vam se neće skinuti s lica.
Prije svakog tretmana prvo se konzultirajte sa stomatologom koji će nakon detaljnog pregleda vaših zubi odrediti sigurnost i učinkovitost primjene ovog tretmana. Ako ste odgovarajući kandidat, možete dobiti novi osmijeh u samo nekoliko dana!

Zaboravite na dosadašnje pokrivanje usta rukom jer više nećete imati razloga to činiti. Ljuskice za zube oponašaju svojstva i karakteristike prirodnih zuba, tako da će sve djelovati prirodno. Možete posvijetliti zube i za nekoliko nijansi. Osim što ćete izgledati bolje, i osjećat ćete se opuštenije i slobodnije, osobito u interakciji s drugim ljudima. 

Posve je razumljivo da se u slučaju kada vam se ne sviđa izgled vaših zuba osjećate nezadovoljno,  nemate dovoljno samopouzdanja, izbjegavate zajednička druženja i sl. No, ako ništa ne poduzmete, ništa se neće promijeniti. Pokrivanje zubi odraz je tjeskobe, straha. Otvorite novo poglavlje u vašem životu i s blistavim holivudskim osmijehom osvojite svijet. 

Izvor: Dentis

Gostujući članak

2 komentara:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.