četvrtak, 2. svibnja 2019.

Favorites of April

Bok šminkoljupci! Evo nas u još jednim favoritima! Travanj je bio moj mjesec jer sam Uskrs dočekala kod svojih sa Mr.V. Osim toga počela sam i radit :) Onda je u posjete došla mama sa sestrom  ( još uvijek je tu ) a bio mi je i rođendan. Travanj mi je obilježilo i redovno šminkanje koje je postalo dio moje rutine a čiji video imate ovdje

Šampone i ostalu preparativu sam privela kraju pa će te po prvi puta ( bar otkako ja pamtim) vidjeti favorite dekorative!


                           
Avon big&phenomenal maskara je odlična! Lijepo razdvaja trepavice, daje volumen. Četkica je silikonska sa sitnim čekinjama koje lijepo prijanjaju uz trepavice.

Lancome uljni odstranjivač je pri samom kraju pa ga štedim koliko mogu jer mi je odličan a dio je
seta kojeg sam dobila za Božić 2017.


                                                   Sleek i Garden of Eden je paleta koju sam koristila cijeli mjesec, najviše nijansu Forbidden.

Avon mat ruž Rouge Perfection je ruž go to  koji mi ide uz ovu predivnu paletu ali i koji je go to  kada imam samo maskaru.


                                       Elizabeth Arden Green Tea je miris koji je isto polako došao do kraja. Prije njega sam koristila neki no name tj. kopiju mirisa nešto kao Gabriella Sabatini, tako nešto.


Sve se mislim da bar jedom mjesečno izaberem neku drugu paletu koju bi koristila na dnevnoj bazi kako bi neke palete malo prošla u krug ili da ih bar češće koristim.


Koji su vam proizvodi obilježili prošli mjesec?     

2 komentara:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.