subota, 2. svibnja 2020.

Favorites of April

Bok šminkoljupci! Još jedan mjesec je iza nas, još jedan mjesec stajanja u kući. I meni ovo pada teško, nemam neke volje za pisanjem bloga, što mi još teže pada. Da ne duljim više, ajmo na favorite:


                    





The Balm i Meet Matt (e) Trimony je jedna od najčešće korištenih paleta prošli mjesec.

Jacly Hill x Morphe volim koristiti i dalje te je jedna od palet koju dosta često koristim prilikom šminkanja.

                                       




Essence I need a miracle je maskara koja mi dugo traje. Iako jne spada u vodootpornu maskarau, treba je dobro ukloniti, u suprotnome ostaje još maskare, pogotovo ispod donjih trepavica pa pripazite da nemate 'panda efekt'

Catrice all matt plus je jako lagan puder. Bez obzira na ovaj matt plus, riječ je o laganom pudru, gotovo vodenaste teksture koji se jako lako nanosi i lako blenda. Prekrivanje je srednje iako ima mjesta za nadogradnju ukoliko imate potrebu za tim.Nema osjećaja težine, efekta mase. Dosta je ugodan i lagan na koži.Meni traje sve do uklanjanja dvofaznim ostranjivaćem a više o njemu ću vam znati reći kad prođe još neko vrijeme od korištenja..



Essence color boost mad about matte su odlični, lagani tekući ruževi koje s užitkom koristim. Nisu teški na usnama, lako se nanose.

Sleek Pink lemonade je predivna paleta rumenila koju često koristim u zadnje vrijeme i odlična je bilo da imam prirodni ili nešto jači look.


Kod preparative se dosta toga potrošilo, trošim i testere, tako da sam tek nedavno počela s korištenjem nove kreme koju ću staviti vjerovatno u favorite za svibanj.

Do tada budite strpljivi, hrabri, čuvajte se. I ovo će proći.

Nema komentara:

Objavi komentar

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.