ponedjeljak, 29. lipnja 2020.

Notino - Paket dobrodošlice

Dragi šminkoljupci! Nedavno sam ostvarila suradnju sa Notinom i neopisivo mi je drago za ostvarenu suradnju. Notino je Češki brend osnovan 2004 godine, te je kod nas došao 2017. Prisutan je u 20 zemalja u Europi.  Notino je  online dućan koji u ponudi ima originalne proizvode i u kojem možete naći sve: od higijene, preparative, dekorative, parfema. Notino ima više od 55 000  proizvoda te više od 1500 brendova parfema. Prilikom kupovine možete birati način plaćanja: Internet bankarstvom, u banci ili prilikom pouzeća. Sve što naručite dolazi brzo i jako dobro zaštićeno te će te na taj način biti sigurni da vam se u transportu ništa nije oštetilo.

Ja sam u paketu dobrodošlice dobila proizvode, koje do sada nisam imala prilike probati. Zahvaljujući suradnji sa Notinom na blogu ću vam predstaviti novitete, pisati recenzije  proizvoda koje osobno do sada nisam probala.poklon-paket-notino
NOTINO PAKET DOBRODOŠLICEKao što vidite, tu je dosta preparativnih proizvoda. Ono što mi je najviše zainteresiralo je tonik brenda Saffee koji je novi brend na Notinu.  Također, tu su i Korejske maske za lice Korika Natur Beauty koje su mi interesantne jer sheet maske ovog brenda nisam još probala te me njihovo korištenje još više veseli.

U paketu se još našao SpiritTime gel za pranje ruku i krema za ruke koje su iz linije Gourmet time, i koje imaju lagan miris vanilije.

                                        
spiritime-notino
SpiriTime sapun i krema za ruke - NOTINO

                                       
Korika-sheet-mask-notino
Korika maske za lice - NOTINO

Osim preparative, u paketu dobrodošlice našli su se i Nobea proizvodi: Lak za nokte Cardinal,  ruž za usne iz Heartbeat kolekcije u nijansi Juicy Cherry, te Notino listići za upijanje viška sebuma.

                            
nobea-notino
NOBEA lak i ruž - NOTINO

                             
saffe-moisturising-tonic-notino
SAFFEE tonik za lice - NOTINO
                                          
blotting-papers-notino
BLOTTING papirići - NOTINOVideo sa unboxing proizvodima:

                   

                                        
Zahvaljujem se Notinu na prekrasnim darovima dobrodošlice i veselim se korištnju proizvoda a još više pisanju postova. Što vas od proizvoda najviše zanima? Slobodno mi napišite u komentarima.

Do sljedećeg posta,

xoxo, Tina

*PR proizvodi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.