ponedjeljak, 31. kolovoza 2020.

Lakovi za nokte Essie i Sally Hansen

Dragi šminkoljupci! Vjerujem da i sami znate koliko volim lakove za nokte i koliko je ovaj blog vidio manikura :) Danas vam donosim recenziju lakova za nokte koje sam koristila a u nastavku posta možete vidjeti i manikure.


Essie Lovie-dovie je divan Barbie pink lak. Nanosi je jednostavno i lako, i dovoljna su dva tanja sloja da lak u potpunosti pokrije nokat. Trajnost mu je odlična! Tjedan dana bez listanja i otpadanja. Preživio je sve kućanske radove, bez ikakvih oštećenja.


                         

Essie-lovie-dovie-lak-za-nokte-notino
Add caption


                                         

Essie-lovie-dovie-lak-za-nokte-notino


Četkica je duga i uska, lagano zaobljena te je nanošenje laka jednostavno. Lak se ne razlijeva sa strana nokta. 13,5ml 43,39kn.


                      

Sally-Hansen-Pinky-Promise-miracle-gel-lak-za-nokte-notino

                                       
                                          
Sally-Hansen-Pinky-Promise-miracle-gel-lak-za-nokte-notino



                                         






Sally Hansen ima super lakove. Ovo je gel lak, visokog sjaja bez korištenja uv/led lampe. Četkica je kratka, lagano zaobljena. Nanošenje laka je jednostavno, brzo se suši. Za potpuno prekrivanje dovoljna su dva tanja sloja. Boja je nježna, puderasto roza. Trajnost je zadovoljavajuća, tjedan dana bez da se lak trusio što je odlično!

                           
                                                    


                                      
                                         
Sally-Hansen-miracle-gel-neon-electri-lime-lak-za-nokte-notino.jpg

Sally-Hansen-miracle-gel-neon-electri-lime-lak-za-nokte-notino.jpg
 
 


Ovo je također lak od Sally Hansen u neonskoj zelenoj boji Electri-lime. Četkica je kratka, lagano zaobljena. Lak je nešto rjeđe teksture te su potrebna četiri tanja sloja kako bi u potpunostio pokrio nokat. Traje tjedan dana bez opadanja s noktiju, ali je sklon površinskim oštećenjima poput manjih ogrebotina. To možete primjetiti samo vi, i to ako se bolje zagledate u manikuru.

Kada sam kupovala ovaj lak, boja mi je odmah 'ukrala srce' i na račun njega sam dobila dosta komplimenata. Boja je vrišteća, prava ljetna, pa ako volite ovako jake nijanse, ja vam je od srca preporučujem. Vjerujem da će vas svatko pitati što imate na noktima.  Ljeto je idealna prilika za guštati u ovakvim bojama. Naravno, ako volite ovakve boje poput mene. Lak sadrži lijepih 14.7 ml 40,00kn

Jeste li probali Essie i Sally Hansen lakove? Koje boje lakova volite koristiti u manikurama? Slobodno mi napišite u komentarima, voljel bih čuti vaše najdraže bolje!

*PR proizvod

2 komentara:

  1. Sve nijanse su stvarno prekrasne, savršene za proljeće/ljeto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, a meni takve boje odgovaraju i imam ih najviše

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.