subota, 31. listopada 2020.

Gosh puderi koje će te zavoljeti

 Bok šminkoljupci! U današnjem postu ću vam pisati o puderima koje koristim zadnje vrijeme.

Vjerujem da svatko od nas ima bar jedan puder koji jako voli. Puderi su sastavni dio svake makeup rutine, uz njih nam lice izgleda ljepše jer pokrije crvenilo i neke sitne nedostake. S malo šminke i maskare spremni smo za dan!

Gosh makeup je brend iz Danske koji su svojoj ponudi ima veliki izbor prozvoda a među njima i mineralni puder.


Gosh mineralni puder 002 Ivory


                                        

Gosh-mineralni-puder-notino_hr.jpg


Puder dolazi u okrugloj teglici od čvrste plastike. Na sebi ima dodatnu prozirnu foliju koja ide preko poklopca kako bi se proizvod dodatno sačuvao a vi ćete biti sigurni da ga nitko prije vas nije otvarao. Donji dio pakiranja je proizran tako da možete vidjeti i samu nijansu proizvoda. Kada otvorite poklopac, tada ćete vidjeti da pakiranje ima dodatnu sigurnost u obliku još jednog unutarnjeg poklopca koji ima malu ručku koju je potrebno okrenuti kako bi mogli koristiti puder. Možda će vam u početku biti tvrdo kao i meni, ali jednom kada se na to naviknete lako će vam ga biti koristi. Pomicanjem dodatnog poklopca, otvara se samo dio pakiranja koji ima male rupice kroz koje izlazi puder. Puder je najlakše koristiti na način da ga lagano istresete u poklopac a tada ga četkicom za šminkanje pokupite i spremni ste za šminkanje.


                                          

Gosh-mineralni-puder-izgled-notino_hr.jpg


                                            

Gosh-mineralni-puder-ivory-notino_hr.jpg

Kako koristim puder u prahu? 

Puder u prahu traži njegu i hidrataciju jer koža koja nije pripremljena i hidratatna, ni sam puder neće lijepo izgledati. Kod osoba sa suhom kožom može naglasiti suhe djelove lica, i upravo zbog toga je potrebna hidratacija. Ja sam napravila jednu takvu pogrešku, i to u samom startu kad sam upravo gore opisane postupke preskočila. Moja koža lica je mješovita sa suhim djelovima lica. Imam T zonu koja se brzo zasjaji, pogotovo u ljetnom periodu. Ja osobno prije svakog korištenja pudera volim koristiti lagane primere jer mi puderi ljepše izgledaju na koži, ali to sam ja. Nakon što sam stavila primer i pričekala da se upije, koristila sam Real techniques buffing četkicu koja ima zaobljen vrh a čija su vlakna četkice dovoljno gusta da mi lijepo pokupe proizvod i da ga mogu aplicirati na kožu. Puder u prahu sam nanosila kružnim pokretima i tako sam ponavljala radnju sve dok puder nije bio ravnomjerno nanesen na cijelo lice.

                                    

Real-techniques-buffing-cetkica-notino_hr.jpg

Puder koji sam uzela je ujedno i najsvjetlija nijansa 002 ivory, žutog podtona. Prekrivanje je srednje, prištiće će lagano pokriti, ali ne u potpunosi. S obzirom da je ovo ipak puder u prahu, bilo bi dobro da prvo stavite korektor na područja koja treba pokriti a tek onda puder nanositi. S obzirom da imam mješovitu kožu lica, sebum isto izbija na površinu, što je i normalno, u tom slučaju kada sebum uklonite bloting papirićem, puder možete popraviti, ali ako ikako možete bilo bi dobro da ga ponovo nanesete jer tako možete raditi nadogradnju i stavljati sloj na sloj tijekom dana. Ako u toku dana budete radili česte nadogradnje pudera, pripazite da ne dobijete neželjeni cakey efekt. Samo nanošenje pudera je brzo i jednostavno te ga nije problem ponoviti. Pakiranje je maleno, stane u dlan tako da ga bez problema možete staviti u svaku kozmetičku torbicu. Osim buffing četkice dobro će poslužiti i Expert face četkica koja je nešto gušća of Buffing četkice a koje će vam biti dovoljno guste a opet mekane i ugodne za nanošenje pudera u prahu.Kod mene je puder nestajao u području nosa, i to pri vrhu, na dijelu gdje maska prekriva najveći dio lica. Nakon više od 4-5 sati puder je većim dijelom i dalje nakoži.  Puder mi nije izazivao neželjene reakcije niti mi je uzrokovao prištiće. Uklanja se jednostavno, ja volim koristiti dvofaznu miceralnu koja bez problema uklanja šminku. Nakon dvofazne miceralne, nastavljam sa korištenjem gela za čišenje  lica i ostalom rutinom u njezi kože. Trajnost pudera nakon otvaranja je dvije godine / 24 mjeseca


Gosh x-ceptional tekući puder 11 porcelain

Puder dolazi u crnoj tubi koja je napravljena od čvrste pastike. Nema pumpicu, već se otvara uz pomoć čepa koji je dosta stabilan a dovoljno lagan za korištenje. Prilikom otvaranja, vidjet ćete maleni i tanki vrh, kroz koji izlazi puder. 

                               

                                         

Gosh-x-ceptional-tekuci-puder-notino_hr.jpg

Puder je lagane teksture, žutog podtona. Ovo je ujedno i najvjetlija nijansa koja postoji. Jedan pristsak biti će dovoljan da puder nanesete na lice, nakon čega se može lijepo razmazati. Pokrivanje je srednje, lijepo se stapa sa kožom. Nije težak niti imam osjećaj maske na licu. S obzirom da nije puder pune prekrivne moći, sve manje nedostatke ćete lako pokriti korektorom veće pokrivne moći. Kod ovog pudera sam također koristila primer kao što to inaće radim prilikom korištenja pudera.Nije mi začepio pore niti uzrokovao neželjene prištiće. Trajnost je 6-7 sati uz prosijavanje na mješovitoj koži, dok kod masne kože više može djelovati dewy. Uz pomoć matirajućih pudera i / ili spreja za fiksiranje šminke trajnost pudera se može lagano produžiti. Puder uklanjam  dvofaznom miceralnom.

                   

                                                        

Gosh-x-ceptional-tekuci puder-porcelain-notino_hr.jpg

                                           
Gosh-x-ceptional-tekuci puder-porcelain-swatch-notino_hr.jpg

Trajnost pudera je dvije godine / 24 mjeseca od otvaranja,  sve tekuće pudere potrošim i puno brže pogotovo kad se šminakm na dnevnoj bazi.

Gosh mineralni puder 8gr 109,00 kn

Gosh x-ceptional tekući puder 35 ml 74,11

Proizvodi su kupljeni na Notinu 

 

*PR proizvodi                                                         4 komentara:

 1. Koristim Gosh mineralni puder i jako sam zadovoljna! Budući da je mineralni, ujedno štiti i od sunca i djeluje antibakterijski pa neće izazvati prištiće. Doslovno je sve što sam mogla poželjeti u jednom puderu. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. useful! i want it!
  great post!thank you for your share!
  best hair bundles luxhairshop cheap wig

  OdgovoriIzbriši
 3. O njihovom mineralnom puderu se u zadnje vrijeme baš puno govori tako da me zanima kako će se ponašati na mojoj koži

  OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.