četvrtak, 31. prosinca 2020.

Guess girl toaletna voda za žene

 Vjerujem da  se svatko od nas bar jednom našao u nedoumici što pokloniti nekome za Božić, rođendan, i ostale prigode. Meni osobno, mirisi su jedan od poklona s kojim ste uvijek na dobitku. Ukoliko nekog dobro poznajete tada bi kupnja toaletne vode ili parfema trebala biti lak izbor. U svojoj kolekciji imam najviše laganijih cvijetno-voćnih mirisa iako imam i nekoliko njih koji su mrvicu jači.

Guess girl je izgledom pravi ženski, romantični miris. Bočica je lijepog oblika, laganih utora koji izgledaju poput pupoljka cvijeta koji se tek imaju otvorit. Čep je napravljen u obliku cvijeta, s malo tkanine roze boje koji je napravljen kao da se cvijet tek počeo otvarati te još ima crnu mašnu, dajući jedan oblik elegancije. 


                                 

Guess-girl-toaletna-voda-izgled-bocice-notino.hr_jpg.

Guess girl je zaigran i romantičan miris. Glavne note su: Bergamont, dinja i malina. Središnje note mirisa su: Orhideja, ljiljan a srce mirisa su vanilija i sandalovina. 

Miris je idealan za proljeće i ljeto. Tijekom prvog nanošenja miris se najviše osjeti i slatke mirisne note dolaze do izražaja. Nakon određenog vremena sam parfem je još ugodniji i nježniji. Nije napadan, zagušljiv i idealan je za sve koji vole laganije mirise. Trajnost ovog mirisa je 6-8h, što je odlično za toalenu vodu.


                                      

Guess-girl-toaletna-voda-notino.hr_jpg.

Kako sam već spomenula, parfemi su uvijek super izbor, i jedna uvijek lijepa uspomena. Na Notinu možete naći originalne mirise, izabrati graviranje  i pakiranje poklona što će sam parfem kao poklon učiniti još posebnijim. 


*PR Prizvod

Broj komentara: 6:

  1. Obozavam ovaj parfem, moj omiljeni za proljece i ljeto, definitivno a MUST!

    Nikoleta Lj, xoxo. https://nikoletalj.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam ga pomirisala, ali znam da ga jako puno žena koristi i obožava

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš ga probati pa svakako javi dojmove

      Izbriši
  3. Kao i kod mene :) Parfemi dobrodošli za svaku prigodu :) nisam ovaj probala al mislim da bi mi se svidio, volim slatkaste, vanilaste stvari :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja volim cvijetno voćne mirise iako imam nekoliko njih koji su malo jači ali ne previše

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.