petak, 29. siječnja 2021.

L'oreal Hydra Genius aloe water serum

 Njega kože lica je sastavni dio njege i rutine koju radimo svi. Moja njega lica najčešće je jednostvna i meni dovoljna a u postu ću vam opisati kako njegujem svoju kožu i što sam dodatno uvela u rutinu.

Do sada sam uvijek koristila samo gel za čišćenje lica i kremu prema svom tipu kože, i masku jednom do dva puta tjedno. U međuvremenu u rutinu sam uvela L'oreal Hydra Genius aloe water serum.

L'orealov serum dolazi u jednostavnoj staklenoj bočici sa plastičnom pumpicom koja se lako koristi. Također ima plastični čep te je proizvod sačuvan od hlapljenja. Serum se lako dozira te je dovoljno dvije pumpice za cijelo lice. 

Serum je lagano gelaste teksture, proziran te ima intezivan miris po aloe veri, koji dosta brzo hlapi te se ne zadržava na koži.

 

                                                    

L'oreal-hydra-genius-aloe-water-notino.hr_jpg
 

Prije početka korištenja napravila sam patch test kako bi bila sigurna da mi koža neće imati neželjene reakcije, nakon čega sam počela sa korištenjem seruma.

Serum sam u početku koristila samo na večer i to nakon čišćenja lica te mi nije bila potrebna krema. Serum se brzo upija, osvježavajuć je i koža je meka i hidratantna. Nakon toga, počela sam polako uključivati i svoju kremu koja se u kombinaciji sa serumom odlično slaže. Kombinacijom kreme i seruma dobila sam još više njege i hidratacije koja je u ovim zimskim mjesecima još više potrebna kako bi sačuvali kožu od vanjskih utjeca i suhog zraka u grijanim prostorima.

                                                         

L'oreal-hydra-genius-aloe-water-tekstura-notino.hr_jpg

Odlučila sam otići i korak dalje pa sam nakon čišćenja lica gelom za mješovitu kožu koristila tonik za lice i nakon što bi se tonik upio stavila bi serum. Nekad bi pričekala da se serum upije, a ponekad bih odmah nakon seruma stavila i kremu za lice. Rezultat ove rutine je  meka i njegovana koža lica.

Otkako sam uvela serum u rutinu svoje mješovite kože,  lice mi ljepše izleda, nema suhih ljuskica po licu što znaći da mi njega odgovara. Prilikom korištenja seruma nisam imala neželjne reakcije kože, prištiće ni crvenilo. S postupnim uvođenjem ostalih proizvoda u rutinu također nisam primjetila nikakve neželjene reakcije na koži.

L'oreal Hydra Genius možete naći za tri tipa kože: za suho i osjetljivo lice, normalnu i mješovitu kožu te normalnu i suhu kožu.

Pakiranje sadrži 70ml koje je potrebno potrošiti u roku od 12 mjeseci. Cijena za pakiranje je od 71,90 -84,00 kn ovisno o tipu vaše kože.

Koristite li serume za njegu kože? Kakva je vaša njega lica?



2 komentara:

  1. Jako puno pohvala sam čula za ovaj serum, baš mi je drago da i tebi odgovara :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čitala sam recenzije i raspitivala se kod svih koji su probali ovaj serum tako da sam ga i ja odlučila probati i meni odgovara :) Hvala na posjeti i komentaru ♥

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.