srijeda, 6. ožujka 2013.

February favorites

Bok šminkoljupci! Evo me sa drugim postom i favoritima u veljači.


Pa da krenem: Balea krema za ruke sa prekrasnim mirisom vanilije,koja se brzo upija i njeguje ruke. Rok trajanja je još godinu dana i ovo pakovanje  mi se čini nepotrošivo jer nisam došla ni do pola bočice. Krema je bila i jedna od mojih prvih postova (klik)

Balea-gel za tuširanje sa mirisom smokve i čokolade! Fantastičan miris koji ostaje na koži nakon tuširanja.  Još uvijek je nalazim na nekim prodajnim mjestima ali ne i losion :(

Nivea- lagana pjenica za čišćenje lica a namjenjena je normalnoj do mješovitoj koži. Dobila sam je lani u nagradnoj igri na Šminkerici a više možete pročitati (ovde)

Balea-jedina kremica za lice kao i okoloočna koju trenutno posjedujem. Lagane i brzoupijajuće te okoloočna koja samo hidratizira područje oko očiju(tko traži za prve bore i podočnjake treba nešto drugo ) a više o kremicama imate (ovde)

Pantene-Od svih šampona kao najbolji se pokazao Pantene Intesive Repair,probala sam i Aqua Light koji mi nije ništa bolji bio. Ovo je meni sada savršeni šampon,guste teksture koji mi ljepo opere kosu i makne svu masnoću. Uz njega kombiniram Schaumu Q10 regenerator i kosa mi je sjajna,zdrava i mekana. Regenerator mozete naći u zakašnjelim mjesečnim favoritima a o Panteneu sam pisala (ovde )

Sa dolaskom ljepšeg i toplijeg vremena ova baleina krema za lice mi za sada više neće odgovarati pa ću morat uzet nešto sa matirajućim efektom a opet dovoljno hidratantno.  Sva sreća pa u DM-a ima mini pakovanje kremica po 6kn i tako ću tražiti kremu dok ne dobijem ono što tražim,a ako ne uspijem naći nešto u drogerijskom rangu tad mi preostaje ljekarna i nešto drugačiji brendovi i kreme.

P.S. Šampon je naknadno ubačen u post iako je bio spreman za slikavanje a zaboravila sam ga stavit iz razloga što sam mojima morala objašnjavat zašto slikajem proizvode te one koje sam potrošila. I u tome sam zaboravila na šampon a grešku sam vidjela tek kad sam slike prebacila na kompjuter. Koji su vaši mjesečni favoriti?

Toliko za sada od mene,uskoro će postovi sa prvi empty proizvodima a za mua ruževe i paletu ću trebat čekat sunčano vrijeme jer je oblačno i swatchevi nebi bili realni.

Do petka bi trebala doć još 2 paketa pa će bit još jedan post sa new in.

xoxo,Tina

23 komentara:

  1. Ha ha, ovo s objašnjavanjem kao da ja pišem - uvijek su znatiželjni :)
    Od svega ovoga jedino imam Baleinu kupku i savršena mi je! Ni ja nisam vidjela nigdje losion u zadnje vrijeme, mada znam da ga je prije bilo. Ajde, ako naletim na njega, kupujem ti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. gle,lipo objasnim sto i kako,uzmem i prazne proizvode za slikat a onda još tisuću pitanja što će ti? i lipo objasnim kako su mi prazni proizvodi dokaz da nesto i koristim a ne samo skupljam i opet nisu shvatili poantu slikavanja. što više reći i objasniti?

      Izbriši
    2. Poznato, poznato :)
      Šta ćeš, ima nas svakakvih :)

      Izbriši
  2. Moji niti ne znaju za blog i misle da skupljam slike mojih kolača za neku svoju kolekciju hehehe.... ma nije ni čudo što su tvoji znatiželjni, svi su takvi :)) Ja baš koristim sada Balein kremasti gel za tuširanje i losion od bijele čokolade i meda... zimska limited edition... super je :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. to nisam uspjela nać od balee :( moji znaju za oba bloga pa i dalje ne konatju pola toga :(

      Izbriši
  3. hahaha ja uvijek izbjegavam da slikam kad je iko tu :D posebno kad imam swatcheve na ruci npr :))
    Ja pokusavam da nadjem te kreme za ruke sa pumpicom ali nigdje ih u mom dm-u :S valjda dodju novi mirisi pa ih bude.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako ti mogu šta nabavit ovde kod nas reci,paćemo se dogovorit

      Izbriši
  4. Jao kako me bude sram kad u dvorište iznesem lakove pa čučim kao majmun i slikam i nadam se da me nitko neće vidjeti :D Nisam još vidjela ovu Baleinu kremu za ruke, baš ću str pogledati u DM-u!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam prije sve salikavala na balkonu al kako su mi vrata pokvarena onda sve slikajem na stubištu a ponekad i vani pa bude onako čudnih pogleda,onako što ova sad radi?

      Izbriši
  5. Hi Tina,
    I like Nivea's produts.
    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam vidjela mini pakiranja krema u DMu. Hvala za info, pogledat ću :D. Imam Balein losion za ruke (ovaj na pumpicu), ali s mirisom ananasa i baš je super za mazanje ruku preko dana kad ne želiš masne ruke. Ovaj gel za tuširanje LE isto imam i super mi je, osim što mi malčice smeta što mi miris brzo nestane. Imam i ovu kremu za lice. Čisto dobra kremica sa super mirisom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. proizvodi su super a cijene prihvatljive. tu kremiucu sa ananasom nisam imala

      Izbriši
  7. Trenutno i ja koristim ovaj Balea gel, kako miriše!

    OdgovoriIzbriši
  8. jedino baleinu tuširalicu trošila, jedno vrijeme sam je stalno kupovala, super miriše :D

    OdgovoriIzbriši
  9. super favotiti :) nemam ovaj balea gel za tusiranje ali imam losion i obozavam ga :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Evo, i ja se pridružujem pohvalama za Pantene, ali za tu čitavu liniju! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam probala cijelu liniju ali imam namjeru :)

      Izbriši
  11. Ovaj Balea gel je limitirana proizvodnja, pa možda zato ga više ne vidiš na policama. Imam obje vrste! Odlično mirišu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tuširalica još ima nać ali ne i losione. da,iz limitirane kolekcije su

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.