četvrtak, 5. prosinca 2013.

Favorites of November

Još jedni mjesečni favoriti su tu. Nemogu vjerovat da smo već ušli u zadnji mjesec u godini i da je za koji dan Božić ali i moj drugi blog rođendan :) Obično favorite pišem 1ili2 u mjesecu ali kako sam imala drugih obaveza,malo kasnim na objavi pa se nadam da ćete mi oprostiti.

                                                     
                                                       

Njega lica se nije puno mjenjala a to se mogli primjetiti u već ranije napisanim favoritima. Nivea je rijetki gel za lice koji mi odgovara još od ljeta! Tako ga je malo potrebno a njegov kraj se još ne nazire. 

Bioderma je moja druga miceralna koju imam,već je polako pri kraju a tad bi voljela probat neku drugu,pa da napravim usporedbu svih probanih miceralnnih.

Nuxe kremica za sprječavanje prvih borica namjenjena mješovitoj koži i dobi od 30-40 godina. Više o kremici možete pročitati ovde.

Balea urea li balsam je jedino što koristim i to najčešće prije spavanja tako da mi usne budu lijepo nahranjene i njegovane.

L'Occitane Pivoine Flora krema za ruke koju sam dobila u L'Occitaneu kad sam nosila proizvode koji su potrebni domovima u kojima su djeca bez roditelja. 

Essence to coat koji najčešće koristim uz Eveline 3u1 jer otako sam počela radit nedjeljne manikure,skroz sam se navukla na nail art (bar se nadam da sliči na nešto moje eksperimentiranje kistovima) a tu je i neizostavan Essence olovka sa jojoba uljem koji mi kožicu oko noktiju lijepo omekša.


Kod njege tijela nisam ništa puno mjenjala,osim šampona jer je bio u fazi testiranja. 

Wella šampon (kojije potrošen) mi se pokazao ok šampon tako da sam zadovoljna njegovim djelovanjem i još više regeneratorom. 

Balea je br.1 kod nas,imam još jedan ljetni gel za tuširanje koji ljubomorno čuvam što dalje od svih a dajem samo one na korištenje koji se mogu uzet u svakodnevnoj prodaji :)

MY Body exotic kiss je super piling za tijelo koji koristim zadnja 2 mjeseca i meni se jako sviđa. Neznam dali ga ima još,ali ako ga nađem,uzimam ga ponovo.

Nivea stress protect  dezodorans je ok, najvjerovatnije ga uzimam ponovo a u rezervi imam drugi njihov dezodorans.


Zaboravila sam staviti Nivein shower losion za normalnu kožu i Afroditin koncentrat ali kako ih neprekidno koristim,bit će zasebno u postu i u sljedećim favotitima. Od dekorative nema puno toga,osim lakova koje koristim vikendom,nema ni bb kreme,ničega. Uskoro mi istječe ugovor,tako da ću od sad biti kod kuće,koristiti malo više dekorative,više se posvetiti blogu i naravno traženju novog posla. Ali prije svega se dobro odmorit i naspavat nakon 6 mjeseci ustajanaja u 4,30 i 5,30h.


Imamo li što zajedničko u mjesečnim favortitima?

Broj komentara: 8:

  1. Odlični su ti favoriti! I ja imam taj dezic Nivein i super mi je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga :) ja sam ga probala prvi ut i ok mi je ali uvijek probam nesto novo

      Izbriši
  2. Moram probati dezić, kad ga hvalite.:-) I ovaj piling iz Bipe mi je interesantan.. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Menije dezodorans ok,nemam neki kojemu se stalno vraćam. A piling mi je odličan!

      Izbriši
  3. svašta nešto, dobri favoriti, neke probala, neke nisam, ali još stignem nadoknadit ;)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.