ponedjeljak, 2. prosinca 2013.

Wella Proseries repair šampon i regenerator

Prije 2 mjeseca od Perse mi je došao paketić sa wella proizvodima. Ovo je moj prvi susret sa wella proizvodima. Wella šamponi dolaze u čvrstoj,ali opet dovoljnoj mekoj plastici za korištenje šampona. Šampon je guste bijele boje,te svoj posao radi sasvim solidno. Moja kosa je normalna,bojana i bez oštećenja. Iako je šampon namjenjen kosi kojoj je potrebna obnova i njega,meni je u svemu odgovarao.

                                                 
                                              
                                   


Regenerator je gušće teksture,kremast,ne stavara mi osjećaj težine niti masti kosu kao što su znali neki regeneratori. Ja ga stavim po cijeloj dužini kose,počevši od zatiljka pa sve do vrhova. Kosu uvijek dobro isperem i očetkam tako da je krajnji rezultat odličan. 

 
 
Wella šamponi i regeneratori dolaze u pakovanju od 500ml po cijeni od 27.90kn u Dm-a. Rok upotrebe je godinu dana od otvaranja.

Davno je bilo kad sam kosu tretirala razno raznim kemijama,čestim bojanjima tako da nisam sigurna koliko bi učinka imao u obnovi tretirane kose svim i svačim. Iskreno,nisam se nadala da će mi i ovaj šampon odgovarat,obično se držim samo jednog šampona i nemam ih naviku tako često mjenjati. Neznam dali je za to zaslužna moja normalna kosa,sastavi šampona i regeneratora i koliko se god bojala da će mi ostali šamponi napravit nered od kose,sad vidim da za to straha nemam.

Koristite li wella proizvode,ako da,koje? Koji su vaši najdraži šamponi i regeneratori?

Broj komentara: 10:

  1. Ovo bas lepo zvuci,drago mi je da si zadovoljna. Nisam probala nista njihovo, osim jedne maske za kosu, i to davno.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čitala sam već par puta o Wella proizvodima a ja ih nekako uvijek zaobiđem u Dm-u. Mislim da ću kupiti barem šampon :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni ja probala neke brendove,nije da ih zaobilazim,večć jednostavno nisam imala priliku

      Izbriši
  3. Od Welle sam koristila samo pjenu za kosu i nisam bila zadovoljna,tako da nemam volje probati nista drugo.Nemam najdrazi sampon,volim ih mjenjati,trenutno koristim kruti sampon od Lusha i neki od Yves Rochera,a najdrazi regenerator mi je od John Masters organics onaj sa mirisom neroli-agrumi,tako divno omeksa kosu i fiiiiino mirisi!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. taj regenerator cu svakako naručit i probat pa javim dojmove!

      Izbriši
  4. davno sam probala par njihovih stvari, i sve me razočarale tako da ih više ne kupujem...

    OdgovoriIzbriši
  5. Imala sam moisture masku za kosu i bila mi je odlicna. :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.