petak, 3. siječnja 2014.

Favorites of December

Još jedna godina je iza nas a sa njom i favoriti u prosincu. Što sam najčešće koristila od proizvoda,pogledajte u nastavku :)


                                                    


Dan nakon Sv.Nikole sam ponovo obojala kosu a tad su mi dobrodošli Aussie šamponi za testerinje. Više o njima kroz neko vrijeme.

                               


Nivein   ni-shower body losion mi je došao ko naručen jer losione dugo nisam koristila a ovaj kožu čini mekom i glatkom i skarćuje mi vrijeme njege pogotovo kad mi se sad zimi neda mazuckat kremama i losionima :P

Nivea harmony time je odličan gel za tuširanje sa mirisom ruže i badema. Planiram ga uzet ponovo kao i ostale gelove iz njihove ponude.

                                 



Nivein gel za mješovitu/normalnu kožu je jedini gel koji mogu koristiti gotovo kroz sva godišnja doba. Znam da sam već dosadna sa njim,ali nemogu si pomoći. Više o njemu ste mogli čitati ovde.

Afroditin  Konectrat koristim stalno i već je polako pri kraju. Meni pruža dovoljnu hidrataciju,netreba mi ništa jače, tako da slobodno mogu reći kako sam zadovoljna.

La Roche-Posay  je moja prva bb krema koju koristim od proljeća. Dolazi u svjetloj i tamnijoj nijansi a pogodna je za sve koji imaju osjetljivu kožu. 

Iako je na slici LRP bočica u nju sam prebacila ostatak Biodermine miceralne otopine koja mi je pri kraju. Od 500ml ostalo je još 45ml.




Napokon malo dekorative! Iako se nisam često šminkala,čim sam prestala raditi,uhvatila sam se paleta,maskara,bb kreme,pudera...

Pupina paleta je jedna od prvih paleta koju sam dobila unatrag 2-3 godine za Božić i to je bila moja jedina paleta nakon dugo vremena. Od boja najčešće koristim smeđe i ljubičaste nijase.

Bourjois korektor imam neko vrijeme,za sad a mi je ok,više o njemu kroz neko vrijeme kad ga dobro isprobam :)

Catrice ruž koji sam dobila davno uz časopis,prekrasna crvena boja, kombinirana uz bb kremu,mua puder,maskaru.

Maybelline great lash je maskara koju sam kupila i predstavila u predzadnjem new in postu,koja tajkođer prolazi fazu testiranja prije recenzije.

Niveino labello  (link)   sam znala koristiti umjesto ruža ukoliko sam htjela što prirodniji look,a kako ovo labelo ostavlja laganu rozu boju,bolju kombinaciju nisam mogla dobit :)

Balein balzam sa ureom sam koristila uglavnom noću za njegu usana, a vjerujem da ste do sada kod naših bb mogle naći recenzije o ovom super balzamu :)

Catrice multi color blush 010 Riviera rose je jedno divno rumenilo kojemu se uvjek iznova vraćam. Najčešće koristim rozu boju  ili na kist pomješam sve boje. (link).

Mua matte loose puder je jedan od njačešće koritenih proizvoda a više o njemu ste mogli čitati (ovde).

                                            


Essence je moj najdraži odstranjivač sa mirisom kokosa i papaye i uvijek ga iznova uzimam.

Garnier sam malo nepošteno zapustila te ga ponovo koristim.

Kiko  smart lipstick je odličan izbor za nude i prirodan look. Sad znate koje sam sve kombinacije ruževa koristila kod prirodnog look-a.

                             


Najčešće korišteni kistovi su Eco tools naručeni sa ebaya još krajem 2012 a došli su početkom 2013 i do sada sam ih najčešće koristila.


Svaki put kad sam se htjela slikat,to bi uvjek nekako zaboravila,ali planiram staviti jednu sliku prirodnog look-a sa već spomenutim ruževima.

Koji su vaši najdraži proizvodi u prošloj godini? Imamo li što zajedničko?
            

Broj komentara: 10:

  1. I love aussie products, they have a great smell!

    OdgovoriIzbriši
  2. joj ja sam prošle godine trošila sve i svašta, baš bih trebala sjesti i razmisliti za čim sam najčešće posezala ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam mislila kako toga ima malo ka obično ali kad sam počela slagat... :)

      Izbriši
  3. I am curently having 2 giveaways on my blog. So if you are interested then do take part in them :)

    1-Dressale $200 Dress Giveaway

    2-JollyChic $80 Voucher Giveaway

    OdgovoriIzbriši
  4. Aussie 3 minute miracle mi je super, iako koristim onaj koji nije za obojanu kosu.
    Imam dosta favorita i teško mi ih je sve sad nabrojat jer moran dobro sist i razmislit. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Aussie skroz pogođen. U rilog mi ide zdrava i zahvalna kosa kojoj sve odgovara za razliku od prijašnjih šampona

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.