petak, 14. veljače 2014.

Aussie colour mate

Sredinom studenog na kućnu adresu došli su mi Aussie proizvodi za bojanu kosu. Moja kosa je bila bojana ranije ali sam boju ponovo mjenjala mjesec dana kasnije kada sam počela sa isprobavanjem Aussie linije za bojanu kosu.

                                                  


Linija se sastoji od šampona, balzama i maske za kosu.

Šampon je guste teksture, bijele boje sa mirisom Australske divlje breskve. Kosu lijepo opere, i radi gustu pjenu. Ja svoju kosu šamponiram 2x. Dolazi u boci sa tvrdim čepom na klik. Šampon sadrži 300ml i tek sada je pri kraju.

Balzam je bjele boje, intezivnijeg mirisa od šampona. Tekstura mu je rjeđa i ne  masti mi kosu. Balzam ima 250ml i  dolazi u boci sa tvđim čepom na klik.

Maska je guste bijele boje. Za razliku od šampona i balzama maska se istiskuje te izađe dovoljna količina proizvoda.  Iako se preporučuje držati je 3 minute ja sam je držala i manje. Sva tri proizvoda su odlična te mi kosa izgleda zdravo i da se lijepo češljati. Ono što sam očekivala od colour linije je da će mi se boja bar manje ispirati prilikom pranja, ali to se nije dogodilo.

                              


Cijela linija mi se svidjela a maska je pun pogodak u ovoj liniji iako bi mi i sam balzam bio dovoljan.
Kosa mi je mekana, mirisna, glatka. Vjerujem kako ću ponovo uzeti Aussie proizvode  jer su mi se pokazali kao odlični proizvodi za moju kosu.

Cijene šampona i regeneratora su 49,90 dok je maska 59,90. Aussie možete naći u  Dm prodavaonicama. Također ima i manjih pakovanja pa ih možete kupiti i  probati prije kupnje full size proizvoda.

Jeste li probali Aussie proizvode?

*PR uzorak poslan u svrhu recenzije.  Recenzija je napisana iskreno temljen osobnog iskustva

4 komentara:

  1. Probala sam neke proizvode (ove ne), ali nisam baš bila oduševljena

    OdgovoriIzbriši
  2. nisam probala... možda jednom i budem, baš ne osjećam da me zove ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bude zvala jednom vjerujem da ces nać liniju koja će ti odgovarat

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.