utorak, 18. veljače 2014.

Bourjois touche healthy mix

Krajem prošle godine prilikom kupnje u Mullera naišla sam na štand sa Bourjois kozmetikom te sam gledajući njihov stalak ugledala i korektor-iluminator. Od tester proizvoda koje su imali isprobala sam sve 3 ponuđene te sebi našla korektor u boji Beige Clair.

Bourjois korektor dolazi u bež-crvenom pakovanju, u obliku olovke te na sebi ima zaštitnu foliju tako da možete biti sigurni da ga nitko prije vas nije otvarao. Otvara se lako dok sam korektor izlazi tako  što na gornjem djelu  otvarate od sebe kao da oštrite olovku.

                                                
                               
                               
                               

U početku je porebno malo više okretanja dok korektor ne izađe van. Količina koja izađe je dovoljna za staviti korektor na podočnjake ali ja ga stavim još mrvicu kako bi ga ravnomjerno i količinski stavila jednako da mi pokrije podočnjake. Tekstura mu je kremasta i lagana te se dobro nanosi kistom koji se nalazi u korektoru iako ga ja volim nanositi prstima kako bi mi se bolje stopio sa kožom. Korektor u sebi ima i sitne čestice koje imaju blagi odsjaj na licu te ga možete koristiti i kao iluminator. Ima srednje prekrivanje no meni dovoljno jer preko stavim malo pudera u prahu.

                               

                               

Mana ovog proizvoda je ta što naglašava suho područje oko očiju ali to se da riješiti tako da prije stavite malo okoloočne kreme pa tek onda korektor. Ono što mi nije drago je izbor boja koje ima u ponudi tako  možete naći: Beige Clair, Rose i Dore. Osim za podočnjake stavim ga malo i na prištiće tapkajući lagano prstom dok šminkanje završavam sa puderom u prahu. Ovo je moj prvi tekući korektor, dok sam prije imala samo u sticku od Avona. Korektor sadrži 1,5ml a cijena je 69kn u Mullera. Možete ga naći u svim bolje opremljenim drogerijama.

Koje korektore vi koristite? Imate li preporuke za tekuće / kremaste korektore?

Broj komentara: 18:

  1. Ovako u ambalaži me užasno podsjeća na Essence korektor koji sam kupila baš nedavno nakon dugo, dugo vremena. Ovaj nisam imala, ali sam imala nekakav njihov u srebrnoj ambalaži, koji su povukli iz prodaje. Isto mi je malkice isticao suhe dijelove :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mogla bi nakon njega probat essence ili catrice... steta sto korektori istiću suho okoloočno područje :(

      Izbriši
  2. ja imam onaj njihov healthy mix u tubicu na koji su svi otkačili i nije mi se pokazao najboljim, ali tražim neki svijetliji u funkciji iluminatora tj. da mi malo posvijetli područje ispod očiju pa ni sama ne znam dal bi mi ovaj odgovarao...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovo je najsvjetlija koja ima u ponudi. kad budes u mullera ili nekoj drogeriji koja drzi bourjois pogledaj ovaj korektor.

      Izbriši
  3. Boutjois happy light korektor je odlican, uopste nije suh i prekriva dobro. Jedina mana je sto kod nas nema najsvjetlije nijanse :-(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pogledat cu sljedeći put u nadi da cu nać svijetlu nijansu koja će mi odgovarati

      Izbriši
  4. Hm? Ako naglašava suhe dijelove, pretpostavljam i da bi isticao borice?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da bi. Ja prije njega stavim okoloočnu kremu pa nemam takvih problema

      Izbriši
  5. trenutno koristim Catrice kamuflažu i oke mi je... nemam velikog iskustva s korištenje tekućih korektora, ali ovaj mi se čini oke :)
    mogla bih ga isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. svakako prije kupnje probati tester ako g aima na stalku :)

      Izbriši
  6. Ako ističe suhe dijelove, preskačem.

    OdgovoriIzbriši
  7. Healthy mix u tubici prvi korektor koji sam kupila i zasada u mojoj kozmetičkoj torbici jedini. Kad sam ga počela koristit, dosta ljudi mi je reklo da izgledam nekako svježije. Što se tiče isticanja suhih dijelova, nakon više sati nošenja (otprilike 5 -6, bubam sad napamet) nešto se mrvicu vidi ali po meni nije toliko strašno. Inače osobno sam zadovoljna sa korektorom koji koristim. Vjerojatno ču ga opet kupit kad budem pri kraju sa ovim. Isprobat novi? Mogla bih i to mada moram priznat kad mi nešto odgovara onda se uglavnom toga i držim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. taj u tubici nisam probala. je dobro kad dobijemo ovakve koplimente a samo mi znamo tajnu tog uspjeha :)

      Izbriši
  8. Inače volim Bourjois kozmetiku, ali ovaj korektor još nisam probala, ali bit će prilike :)

    OdgovoriIzbriši
  9. pakiranje isto kao essence ulje za zanoktice ;)
    podočnjake prekrivam s essence bazom za sjenila, odlična je i u ovu svrhu :D

    OdgovoriIzbriši
  10. trenutno koristim catrice camouflage cream jer imam jace crvenilo oko ociju....koristila sam i Healthy mix i isto mi je bio dobar.

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.