petak, 21. veljače 2014.

New in #17

Bok šminkoljupci! Prošlo je više od mjesec dana od zadnjeg new in-a a opet se nešto  skupilo za post :)

Kako mi je sestri prošli mjesec bila matura tako sam kupila još malo dekorative. Kaže mama ja bi da ima neki lagano plavo rozi make-up na očima, sestra nije znala što će, pa sam kupila svega par stvari koje bi mogle poslužiti :)

                                             


Prvo sam kod naše Sare  kupila L'erbolario kremu  sa mirisom ljubičica i Opi Jinx mini lak a novac je išao u dobrotvorne svrhe za jednu malu bebu :)

Zatim sam u DM-a kupila Garnier perfect blur koja me na zadnji dan sniženja došla 60kn. Kako je Essence povlačio veći dio svog asortimana kupila sam Essence olovke 11 Blue &Me, 14 Toffee&Sweets. Mislim da su olovke ostale u stalnoj ponudi. Nisam mogla ne odolit a ne kupit Velvet Rose, Soft Nude, i Silky Red. Zapravo mislim da mi ove nude nijanse loše stoje, nisam zadovoljna kako mi pristaju dok me Silky Red ugodno iznenadila za razliku od Berry. Zapravo imam osjećaj da mi bolje stoji od Berry a za to ću morat stavit slike na blog pa procjenite sami. Teško se naviknit na jače boje od roze :)

Essence pigmeti su: 06 wow it's orange, 12 miss piggy's lollipop, 18 little mermaid, 05 star dust. Ukoliko nebudem zadovoljna njima već sam im našla drugu primjenu :)

Olival je na recenziju poslao super proizvode za njegu koze: piling i masku za lice i do sada što sam probala su super i  uskoro ide recenzija :)

Schauma mi je jedan od dražih drogerijskih šampona a da nisam stalno na istom uzela sam voćni malo za promjenu. Tu su i septona blazinice jer je moja zaliha od 4 pakovanja odavno nestala. I to je to. Moja zaliha polako nestaje, dekorativa je ta koja najduže traje dok se preparativa troši brzo :)

Što se kupili u zadnje vrijeme, imamo li što zajedničko na listi?


Broj komentara: 20:

  1. neka si se ti opskrbila essenceovim proizvodima kad ih tako besramno stalno povlače. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Schauma šamponi mi uglavnom baš lijepo mirišu, ali mi nijedan ne odgovara nažalost. Essence Lip Cream-ove obožavam, baš mi je žao što ih povlače iz prodaje. Velvet Rose mi grozno stoji, pa je otišao sestri, ali ostala 3 su mi odlična. Lijepi noviteti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je kosa zahvala pa nemam nekih problema sa odabirom šampona. Nisam sigurna sa mi ove nude nijanse stoje ali me zato silky red iznenadila.

      Izbriši
  3. Divna mi je ambalaža kreme za tijelo. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Noviteti su ti mrak! Kako svi pričate i pišete o Olivalu, i ja sam si kupila nešto iz ponude. Ne želim skakati pred rudo, ali mislim da sam zaljubljena.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam zadovoljna pilingom i maskom a mislim si uzet i kremu za ruke. nadam se da ces biti zadovoljna :)

      Izbriši
  5. Odlucan new in, Olival piling i sama isprobavam ;-) :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Danas sam prvi put koristila. I jako sam zadovoljna... s obzirom da imam masnu kozu preporucuje se koristenje tri puta tjedno pa cu vidjet kakav ce mi biti kroz nekoliko koristenja :-)

      Izbriši
    2. ja sam ga probala jedno 3x i za sada mi se svidio. njezan, lipo napravi eksfoliraciju, osjećaj na kozi je divan

      Izbriši
  6. Pigmenti su mi super.....imam star dust...:D!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da ti se sviđaju noviteti :) kakav ti je star dust?

      Izbriši
  7. lerbolario viola mi je na listi želja :)
    zanimaju me dojmovi o olivalu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. post o olivalu će ići uskoro :) a kremica je došla slučajno kad se sva dekorativa prodala a najvise sam uzela radi laka

      Izbriši
  8. Divni noviteti,najvise me zanima Olival piling!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. iling je super,njezan, koza divna,post uskoro :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.