subota, 26. srpnja 2014.

Empty #10

Bok šminkoljupci! Došlo je vrijeme za još jedan empty post. Proizvodi su se koristilili, skupljali a kad je vrečica postala malena za sve potrošene proizvode, vrijeme je da je bacim u predviđeni koš a vama da pokažem što sam u međuvremenu potrošila :)

                                                       

Balea gelovi za tuširanje su fantastični! Melon Tango miriše po dinji i pravo je voćno- osvježavajući gel! Mango Mambo je sličan, ima lijei slatkasti miris koji se nakon tuširanja ne zadržava dugo na koži. Oba gela su iz limitirane kolekcije te ako volite ovakve gelove, kupite ih do ih ima :)

Head&Shoulders citrus fresh je šampon koji najviše koristi moj brat a ja samo onako ponekad.

   
Balea sorbet nije loš, miriše na breskvu ali je gušći od njihovih uobičajenih gelova. Schauma je moj favorit kada su u pitanju šamponi, nakon njega je Pantene. Aceton mi niej najsretniej riješenje i zaobilazim ga koliko mogu ali kad je kriza od odstranjivača laka, dobro dođe.


Balea waschgel je odličan, jako sam zadovoljna ovim gelom i prije par dana kada sam bila u DM-a niej ga bilo na polici. Balea Fiji je gel iz prošle godine, također iz limitirane kolekcije i sve do sada je bio među mojim malim zalihama.
L'erbolario krema za tijelo s mirisom ljubičica je divna krema, rado ću onovit kupnju,ne samo za kremu od ljubičica već svih krema za tijelo u svim dostupnim mirisima. Moram ispravit sebe kod opisa pakovanja, cijela posuda je iznutra od stakla te je 'obložena' plastikom zbog čega je tako teška.

 

Nivea in shower body milk je odličan i o njemu sam više puta pisala na blogu, idealan za sve koji nemaju dosta vremena za korištenje losiona-krema za tijelo.

Nivea sun pure&sensitive sam lani koristila kad sam radila na otvorenom i noila sam ga sa sobom na plažu, drago mi je što ima pumicu jer se proizvod lijepo rasprši, brzo upije. Iako ga je ostalo samo par militara do kraja odlazi u otpis i u koš ;)

Encian i aloe vera su mi spas za kožu! Lani me aloa spasila kad sam izgorila na suncu, a koristila sam je i za njegu nakon depilacije te je u tome još bolja jer su iritacije i crvenilo kože smanjene njenim korištenjem.



Duchesse blazinice od Mullera stalno kupujem, ali ove duo- qualitat mi nisu ni najbolje ni najgore. Trenutno koristim isto njihove koje su mrvicu deblje i mekanije.
Septona su bile prve blazinice koje sam uzimala dok nisam počela kupovati Mullerove, ali kad je kriza od blazinica sve dobro dođu bez obzira na ime :)

Idil su vlažne maramice koje sam kupila u Tommy-a 15 komada za manje od 4kn te jedne uvijek imam pri ruci u torbi.

Nuxe Nuxellence Jeunesse je odličan fluid, uvijek u favoritima i sada sam ostala bez ali meni je zbilja odličan te se nadam da ću i njega kupit prvom prilikom.

Labello repair&beauty sam osvojila u darivanju na Šminkerici ali ja ga nikako nisam mogla potrošit do kraja. Ostalo je još oko 1cm za korištenje lai kako je prošlo dosta od otvaranja ide u koš a ovako se uvijek motao po stanu na svim stolovima, ladicama, sad ide napokon u kantu.

Mua maskara koju sam dobila lani u paketu od prijateljice. Nije najbolja maskara koju sam probala, brzo se osušila nakon otvaranja lai računam kako će mi četkica dobro doć za sređivanje obrva, međutim od toga sam odustala te ide u koš.

           
Nivea krema za normalnu kožu iz linije aqua effect mi se jako svidila, koristila sam je ujutro i navečer, lagana, brzo upijajuća.

Bioderma Sebium AKN i AL sam koristila za pore i akne i oba proizvoda su mi bila spas te su ublažili crvenilo i upalu ponekad i velikih akni.

 
            
Balea britivice su jedino što sad mogu koristit iako za mene nisu najsretnije riješenje jer mi svaki oblik depilacije izaziva srbež, peckanje i iritacije. U svakom slučaju su mi draže od Wiklinsona koji mi je užas jer se ona promjenjiva glava tesko čisti i nisam zadovoljna kako mi uklanja dlačice. Dok se moja 'kosilica' ne popravi po peti put Balea i dalje ostaje kao izbor za depilaciju :(

Bioderma Photoderm max 50+ su testeri koje često koristim jer si još nisam kupila kremu u full size pakovanju te ovi testeri dobro dođu. Lani sam imala ovaj fluid, međutim pokvario se brže od roka označenog na pakovanju te mi je Bioderma nadoknadila kremu sa količinom uzroaka koliko je meni ostalo nepotrošeno do kraja zbog kvarljivosti kreme. želja mi je uzeti AKN matt sa spf 30.

   
 
Nedostaje mi još jedan Balein gel koji je jučer bez da sam znala otišao u koš tako da sam ostala bez još jednog proizvoda :P 

Sve skupa je potrošeno 18 proizvoda te 9 testera. Od zadnjeg empty posta prošlo je malo više od mjesec dana!  Nije loše, zar ne? I sad kako to obično bude, nedugo nakon objave posta u međuvremenu se skupi još 3 potrošena proizvoda. Koje proizvode ste vi potrošili u zadnje vrijeme? 

Broj komentara: 5:

  1. Bome nije loše, ide to tebi :D
    Ja trošim u zadnje vrijeme uglavnom gelove za tuširanje i deziće :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga, no nas je 4ero kod kuće pa se određeni proizvodi brže troše :)

      Izbriši
  2. Svaka čast na fotkama,ja nikako da sakupim prazne bočice. Obavezno zaboravim pa sve pobacam. najviše trošim Nivea ulje,ljeti kao da ga jedem :D....obožavam ga nakon tuširanja staviti obavezno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam tako radila prije, ali sada svaku praznu ambalažu spremim i sačuvam za ovakav post

      Izbriši
  3. obožavam Melon tango gel za tuširanje :D miris je fantazija :D
    probat ću ove Balea britvice, njih nisam još :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.