četvrtak, 10. srpnja 2014.

Vichy Idealia Eyes

Prije četiri mjeseca koliko je prošlo od BBD-a, počela sam sa korištenjem nove Vichy kreme za područje oko očiju. Krema dolazi u maloj, uskoj rozoj kutijici unutar koje se nalazi krema.

Krema dolazi u tubici od meke plastike nježno roze boje, metalik srebrenog čepa. Novost kod Vichy-a je aplikator uz koji se krema nanosi.

         
                                                   
                                                  
Aplikator je napravljen od silikona koji sa jedne strane ima maleni otvor kroz koji izlazi krema.  U početku je bilo malo neobično korištenje aplikatora  te sam koristila prste kako bi kremu što bolje razmazala i utapkala u kožu. Kroz neko vrijeme sam se navikla na aplikator i njegovo korištenje. Krema je nježne puderaste  boje koja u sebi sadrži sitne čestice jedva primjetne.

  

S obzirom da sam alergična na kofein, bilo me strah kako će mi koža reagirati na kremu, no za to se uopče nisam trebala brinuti jer mi alergijske  reakcije nije ni bilo. Vichy krema sadrži DRM-Bright kompleks + vitamini B3+kofein+LHA te iluminatore. Krema izlazi laganim pritiskom tubice. Količina koja izađe dovoljna je za njegu okoloočnog područja no ja bi je stavila mrvicu više.

Tekstura je lagana, nemasna te se brzo upije u kožu nakon čega je koža meka i glatka na dodir.
Moji podočnjaci su veliki, vrečasti i tamni. Okoloočno područje mi je suho te imam lagano izražene površinske borice. Kremu sam koristila svakodnevno, najčešće na večer prije spavanja nakon čišćenja lica. Nakon više od 2 mjeseca stalnog korištenja nisam primjetila da su mi podočnjaci manji, niti da mi je koža oko očiju nahranjena. Jedino što sam primjetila je da su mi podočnjaci svjetliji te mi se vena koja je vidljiva ispod ljevog oka manje vidi.

Za moju kožu ipak treba jača i bogatija krema, te sa jačom hidratacijom koja mi kod ove kreme nedostaje. Krema sadrži 15ml. Kremu bi trebalo potrošiti za 6 mjeseci od otvaranja. Meni je uz svakodnevno korištenje ostalo još pola tubice.   Cijena kreme je 186 kn a možete je naći u svim boljim ljekarnama. Kremu ću nastaviti koristiti dok je ne potrošim a tada ću potražiti kremu koja će više odgovarati mojoj koži i tipu podočnjaka. Koristite li okoloočne kreme i koje? Koju bi meni preporučili?

Sastav:


*PR uzorak. Recenzija je napisana iskreno na temelju vlastitog iskustva i dužim periodom korištenja proizvoda te na recenziju nije bilo nikakvih utjecaja.
 

Broj komentara: 9:

  1. Sviđa mi se objektivnost recenzije. Koristim i koristila sam razne (i skuplje i jeftinije) kreme za podočnjake i negu okoloočne regije. Takođe imam vidljive podočnjake, doduše ne toliko kesaste koliko plave. Prosto mi je koža ispod oka drastično tanja, pa se vide vene. Ne može se tu mnogo šta osim da se lepo spava, uredno pije voda i jede voće zbog minerala i naravno koristi krema koja daje dobru negu. Trenutno koristim Gerovital kremu za posvetljivanje podočnjaka i čini mi se da mi prija. Koristim i Alverde vitaminski serum za očnu regiju o kome ću uskoro pisati :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelena drago mi je da ti se recenzija svidjela. Slažem se sa svim navedenim i znam i sama koliko je dobar san važan za što manju otečenost očiju i podočnjaka te važnost pravilne prehrane i konzumacije vode. Veselim se tvojoj recenziji.

      Izbriši
  2. mislim da neću nabaviti, jer mi je trenutno ovo malo preskupa krema za ispod očiju..
    nemam neka iskustva s okoloočnim kremama, jedina koju sam do sada koristila je Deliplus krema za ispod očiju, Deliplus je španjolski brend.. bila mi je oke, lijepo mi je hidratizirala područje, izgledalo je odmornije, svjetlije i svježije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, krema je malo preskupa pa vačja potraziti nesto jeftinije i djelotvornije

      Izbriši
  3. Imam ju i volim ju :D Slažem se da joj nedostaje hidratacije i baš zbog toga ju ja koristim samo ujutro jer mi lijepo posvjetli podočnjake i to dobro radi, a za noć imam puno bogatiju okoloočnu kremicu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mogla bi i ja napravit takvu kombinaciju samo kad nađem hidrataniju kremicu

      Izbriši
  4. meni ništa osobito nije radila... zato sam je u posljednje vrijeme malo zanemarila :/

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.