subota, 22. studenoga 2014.

San prirodna kozmetika - kreme za lice -

Prije nešto više od mjesec dana na kućnu adresu mi je došao paket prirodne kozmetike San. Bila sam jako uzbuđena što imam priliku probati preparativu koja je napravljena prirodnim proizvodima. San kozmetika dolazi u malim, plastičnim posudicama koje su pakovane u odgovarajuće kutijice. Tako dnevna krema dolazi u mint zelenoj kutijici na kojoj je nacrtan profil žene i na kojoj se nalaze cvjetovi badema s unutarnje strane.

                                          
   
   
   
  
                     
Ono što mi se najviše sviđa kod pakovanja je to što ima i dodatni poklopac koji štiti proizvod a isto tako ako idete negdje na put možete biti mirni jer krema neće završiti unutar većeg poklopca i njegovih utora.  Krema je lagano gelaste teksture, bijele boje, svježeg citrusnog mirisa na limun. Prilikom korištenja same kreme moja se koža nije baš najbolje slagala u samom početku. Krema mi se sporo upijala a zbog viška masnoće imala sam i jedan prištić. Kasnije sam shvatila da je uzrok viška masnoće i sjaja bio u doziranju kreme! Kada sam kremu počela uzimati u manjim količinama više nisam imala problema s upijanjem kreme i nije bilo neželjenog sjaja. Lice mi je glatko, meko s prirodnim sjajem. Kremu koristim tako, da samo što ostane na jagodici prsta stavim na lice i tako 2-3 puta da kremu jednako rasporedim i razmažem. Kako ne nosim pudere ne mogu reći kakva bi krema bila kao podloga iako vjerujem da po tom pitanju ne bi bilo problema.


               

    
    
   
   

Noćna krema dolazi u tamnoplavoj kartonskoj kutijici dok je pakovanje kreme isto kao i za dnevnu kremu. Tekstura je malo gušća a miris je sladak, no ne mogu sa sigurnošću reći na što me podsjeća miris kreme. U prvom korištenju se nismo baš voljeli, koža mi nije najbolje reagirala no svakim sljedećim korištenjem  je bilo sve bolje i bolje. Kremu koristim navečer a ujutro se probudim s mekanom, nahranjenom kožom lica. Krema u sebi ima grudice no to ne znači da se krema pokvarila jer se grudice stope prilikom umasiravanja u kožu. Kod korištenja, vrijedi isto što i za dnevnu, manje je više, tako da i ovu kremu stavljam u manjim količinama tako da kremu točkicama rasporedim po licu nakon čega je umasiram u kožu :) Dnevna i noćna krema sadrže vitamine A,D,i E  te nema umjetnih boja,konzervansa, parabena i nije testirana na životinjama. Primijetila sam da su mi se i moje bore mrštilice između obrva 'omekšale' i postale manje izražajne.

  
   
   
  

Dječja krema dolazi u istom pakovanju ali bez kartonske kutijice. Također ima mali dodatni poklopac što je također plus :) Krema je najgušća od svih, malo se teže nanosi i razmazuje po koži. Ja sam je koristila najviše nakon depilacije i tu me ova krema doslovno spasila! Otkako koristim dječju kremu, ja više ne znam što je iritacija kože, suha i gruba koža nakon depiliranja, nema uraslih dlačica niti me noge svrbe prilikom rasta novih kao što je to znao biti slučaj. Na koži ostaje jedan zaštitni sloj koji njeguje, štiti  i hrani kožu. Ovo mi je najdraža San krema! Dječja krema sadrži kako maslac i maslinovo ulje koji vlaže kožu, hrane je vitaminom A i  E koji sadrži visoku koncentraciju antioksidansa koji sprječavaju propadanje kože. Također sadrži shea maslac, kantarionovo ulje (ulje gospine trave)  koja uz eterično ulje čajevca djeluje protuupalno.


          

Kreme možete naručiti putem interneta iz s stranice San a cijena krema je 45kn. Dnevna i noćna krema sadrže 50 ml,  dječja 50ml  je  20kn dok su veća pakovanja dječje kreme  od 200ml 45kn i 500ml 85kn. Unutar pakovanja je i datum proizvodnje a kreme je najbolje potrošiti unutar 12 mjeseci od otvaranja. Vjerujem da bi kreme odgovarale svima s normalnom-mješovitom kožom a za masnu i suhu nisam sigurna kako bi djelovale i da li bi bile dovoljno hidratantne.

Jeste li probali San prirodnu kozmetiku?

*PR proizvod. Recenzija je napisana iskreno na temelju vlastitog iskustva i određenog perioda korištenja proizvoda.



Broj komentara: 10:

  1. Meni se najvise svidja nocna krema, i brzo se upija na lice.

    http://nljuljduraj.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Tko bi rekao da će dječja ispast najbolja :D
    Super post.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dječja me spasila u svakom smislu te riječi, da nema nje, plakala bi od bolova nakon depilacije

      Izbriši
  3. Baš sam čitala dosta recenzija za SAN kremice i vidim da je velika većina zadovoljna, definitivno bih bih voljela probati, pogotovo noćnu kremu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da,ja sam isto ročitala dosta pozitivnih recenzija i ovom mogu samo potvrditi sve napisano :)

      Izbriši
  4. Zanimljivo, do sad nisan ni čula za San kozmetiku :D Rado bi je probala da nisan već sad u periodu probavanja 1 prirodne kreme :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kad ovu potrošiš probaj san, vjerujem da ces i ti bit zadovoljna koju god kremu izabrala

      Izbriši
  5. Ni ja nisam čula za ovu liniju prirodne kozmetike. Jako me zainteresirala ova dječija krema. Kod epilacije imam dosta problema s uraslim dlačicama i baš taj svrbež pri rastu novih. Morat ću je probati.

    OdgovoriIzbriši
  6. Jer možda znate dali se dotična kozemtika može dobiti i u Sloveniji??? Hvala na odgovru
    www.monna.si

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.