srijeda, 7. siječnja 2015.

Empty #1

Došao je red i na prvi empty post u ovoj godini. Iako sam ovaj post htjela zaključiti s prošlom godinom, vremenski to nisam stigla napraviti. Krenimo na popis :)

                            

Essence i Aveo su trebali biti u new in postu, no kako sam zaboravila na njih tj. na slikavanje prije korištenja, brzo su bili načeti pa ih takve nisam htjela slikati za blog. Meni odstranjivač ide dosta brzo, neznam kao vama ali meni su ova pakovanja premala, kaže mi mama da meni treba kanta acetona i jedan manji vatrogasni apart u slučaju požara :D

Balea krema za ruke s mirisom vanilije je bio jedan od mojih prvih postova na blogu. Nažalost ovo pakovanje mi je više služilo kao stalak za gumice jer ja jednostavno ne mogu potrošit ta velika pakovanja a i kad ih imam jedva dočekam njihov kraj.




Kad mama kupuje onda obično izabere Palmolive šampone ili Baleine. Ako se ne varam Palmolive je promjenio ambalažu jer se sjećam da je prije bila drugačija.

Afrodita mi se dugo vukla po ladici dok nije ugledala samo dno, a više o njoj ste mogli čitati ovde.

Vichy idealia eyes me nije posebno oduševila, i kad sam došla do kraja odlučila sam je prerezati i na moje iznenađenje ima toliko kreme unutra što ne možete istisnuti van tako da vam još dosta kremice ostaje za jednu manju tester posudicu.

Muller britvice su mi super, čak i draže od Baleinih a cijenom skoro jednako koštaju.

   




    Mullerove blazinice jako volim, prvi put sam uzela i ove velike pa sam njih ostavila za čišćenje lica dok manje okrugle držim kod sebe kako bi imala dovoljno blazinica za manikuru jer blazinica i acetona nikad dosta :D 
        


LRP Effaclar duo je tester kojem je istekao rok i leti u kantu.

Green people i cool style je odličan, gel za kupanje koji miriše baš onako tropski! Jako mi se svidio i rado bi voljela imati nešto od njih pa ako znate gdje ih mogu naručiti online, slobodno mi napišite u komentaru.

Apivita Queen bee okoloočna krema je lagane i rijeđe teksture od wine elixir i samim time mi je duže trajala. Ali kad bi birala između Queen bee i Wine elixira, izbor bi bio na drugoj kremici.

Iako ima duplo manje praznih proizvoda nego ste navikli kod mene kad ih se skupi do 30, i ovih 12 s testerima su dobar početak ;)

Što ste od kozmetike potrošili u zadnje vrijeme? Imamo li što zajedničko na popisu?

Broj komentara: 8:

  1. Balea losion za ruke sam nedavno i ja uspjela potrošiti do kraja, no ne vjerujem da ću ga ponovno kupovati. Sviđa mi se što ne ostavlja masni film na rukama i brzo se upija, no ipak bi mi odgovarala više hranjiva krema.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjrujem da bi ti tada više odgovarala Neutrogena ili Cien koncetrat koji je dosta gust. Malo je mastan ali samo dok se ne upije u kožu

      Izbriši
  2. Ojjjjjjjj Balein losion za ruke sa shea maslacom trošim već 2 godine, evo imam još par upotreba u njemu pa ću tada pisat empties. Nemogu se više složit sa 'više služi ko stalak za gumice'. haahha Trošim trošim, trudim se, ima pola vrećice :D Kad ih nisan stigla napisat prije Božića, kontan se kad potrošin ovaj losion tad ću ;D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je problem sto mi sva velika pakovanja sporo idu, pogotovo kod krema za ruke i losiona za tijelo pa kod mene vrijedi manje je slađe :)

      Izbriši
  3. Mullerove britvice moram isprobati. Volim Baleine, a ako su ove bolje od njih, onda super :D :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj, mala je razlika u cijeni i dizajnu osim sto su mi mullerove ugodnije na kozi :)

      Izbriši
  4. Aceton je i kod mene potrošen, zapravo trošim ga na litre heh..
    I blazinice sam potrošila, samo što sam njih potrošila na čišćenje pločica kod pečatiranja, za to su mi jedino dobre, ovako za čišćenje laka su mi jako jako loše..definitivno najbolje blazinice su mi Lady¨s code, kupujem ih u Dm-u iako sam ih vidjela još negdje, treba mi jedna blazinica za svaku ruku dok kod Mullerovih mi je trebala jedna za svaki prst...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni aceton ide ajme ajme... a tako i blazinice mada ove iz Mullera nisu loše, ja jednu nastojim iskoristit za dva nokta, okrenem na drugu stranu i stavim još acetona po potrebii skinem lak. i tako dok sav lak ne uklonim

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.