četvrtak, 10. prosinca 2015.

Avon hidratantni odstranjivač make-upa

Kada su u pitanju odstranjivači makeup-a tada imam samo jednu želju: Da mi ukloni makeup bez problema i da je cijenom prihvatljiv. Tražim li previše? Ja mislim da ne. Otkako sam počela naručivati Avonovu kozmetiku od tada koristim i njihov odstranjivač šminke o kojem ću danas pisati.


                  

Odstranjivač dolazi u pakovanju  od meke plastike u količini od  150ml. Čep je na otvaranje ali je i dobro zatvoren pa nema straha od izljevanja ako idete na put. Otvor je mali, ali i dovoljan da kroz njega izađe dovoljna količina odstranjivača. Ja ga koristim tako da na blazinicu istisnem malo veću količinu i tada s drugom blazinicom ravnomjerno rasporedim odstranjivač na drugu i tada imam dvije blazinice spremne za uklanjanje šminke.

                                          
   

Tekstura je lagana, kremasta i hidratantna. Makeup uklanja bez problema dok će maskare kao što je ova od Maybellina malo teže biti skinuta. Drogerijske pudere, sjenila i obične maskare uklanja bez problema. Kod ukalnjanja makeup-a pokazao mi se boljim nego skuplji odstranjivač koji sam imala i koji mi nije radio posao kako treba.  Ovaj odstranjivač uzimam jako dugo vremena, probala sam i uljne koje Avon ima u ponudi ali ovaj mi je ipak bolji. U katalogu ga često možete naći za 25kn dok je regularna cijena 40kn.


Koje odstranjivače makup-a koristite? Volite li više uljne ili kremaste?

4 komentara:

  1. Koristim većinom vlažne maramice pa micelarnu,u avonu sam većinom ovaj proizvod preskakala ne znam zašto al svakako ga budem probala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam nekada koristila samo maramice ali odstranjivač mi je bolji jer mi lijepo očisti sav makeup s lica :) Nadam se da ćeš ga probati

      Izbriši
  2. Imala sam ga i bacila napola potrošenog 'ujedao' me za oči nenormalno :) :P

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.