srijeda, 26. listopada 2016.

Empty #3

Bok šminkoljupci! Ne mogu vjerovati da je od zadnjeg posta prošlo skoro 4 mjeseca! Uglavnom, skupilo se dosta potrošenih proizvoda, ponajviše gelova za tuširanje, nešto manje dekorative, no krenimo redom:


                         

Iako volim gotovo sve Baleine proizvode, ovaj gel za tuširanje me nije nešto oduševio.

Tutti Frutti su fantastični pilinzi i ne znam da li ih ima još negdje za naći jer ih je Dm izbacio iz ponude, no svakako bi ih voljela ponovo imati.


 

Afrodita gel s mirisom ruža sam obožavala i rado ću mu se vratiti jednoj od kupovina. Recenziju gela imate ovdje.

Balea gelovi za tuširanje jakbuka i cimet te vanilija su predivni gelovi za tuširanje. Prvi više mirisom asocira na Božić a blizu je i vanilija koja daje jedan divan topli miris.

Dove je odličan gel za tuširanje, no nešto mi kod njega nije jasno: zašto nakon nekog vremena teže izlaze? Jasno mi je da se s vanjske strane gel osuši oko otvora boce, ali da iznutra teže ide, to mi nije jasno.



Avon i šampon silk protein sam probala svega jedan-dva puta. Kako sam koristila šampon za masnu kosu na ostale se nisam toliko obazirala. Probala jesam ali bi nastavila sa korištejem svog šampona koji mi je odgovarao.

Dove  samo u manjem pakovanju, da se ne ponavljam, vrijedi što i u prethodnim redovima napisano.

Ziaja linija od argana koja me oduševila i s kojom sam bila zadovoljna. recenziju imate ovdje.

Aveo od maline i još nekog voća? Odletio je u koš jer je dugo stajao otvoren a ne potrošen u zadanom roku.


Balea regenerator od kokosa i breskve je super, odgovarao mi je uz svaki šampon koji sam koristila.

Balea šampon od manga me nije nimalo oduševio tako da ga preskačem prilikom iduće kupovine.

Balea deospray sensitive sam kupila sestri. Njoj svaki  dezić odgovara dok mene sprejevi guše i kašljem kao da ću izbacit pluća iz sebe.

 

MY vlažne maramice sam uzela u Bipe, imala sam crvenilo od njih na licu, pa sam ih koristila samo za brisanje swatcheva ali na sestrinoj ruci! :D

Avon moj najdraži kremasti odstranjivać je došao do kraja, ali izgleda da sam mu našla dostojnu zamjenu ;) Recenziju imate ovdje.

DR. Hauschka (recenzija) puder sam voljela i koristila, međutim nisam ga stigla potrošiti do kraja u oznaćenom roku. Potrršen je većim dijelom pa ga je ostalo samo malo nepotrošenog. Ljeti ne koristim ništa od podloga niti imam volje stavljati ništa vise od maskare i balzama i ruža.

Garnier blur krema koju su svi barem jednom imali. Svidjela mi se kao krema kada bi je stavila na lice a preko nje nikad nisam probala staviti puder. Iako je imala dugi rok trajanja, ostala je nepotrošena do kraja :(

Balea young je odlična kremica, čija sam mini pakovanja kupovala još davno, i koja mi se svidjela, a i ovoj kremici je došao kraj.

Avon nutraeffects je odlična krema s kojom sam zadovoljna, čiju recenziju imate ovdje.



Aveo zeleni odstranjivać je najbolji! da sam znala da će ga povući iz prodaje uzela bih još nekoliko bočica.

Flormar Matte bijeli lak je došao do kraja. S njim sam odradila većinu manikura.

Essence studio nails gloss shine sam koristila kao bazni lak prije samog lakiranja.

Duchesse su mi odlične blazinice čija pakovanja uvijek iznova uzimam.

Mara vlažne maramice sam imala u torbi svaki put kada bi išla na posao.

 

Liquid sun mlada zelena pšenica me oduševila! Uzimala sam je redovito mjesecima, u manjim količinama, najčešće uz kefir, chia i goji bobice. o njoj sam vam već pisala ovdje.

ABC plus su tablete koje sam uzimala zbog fizičkog napora kojem sam bila izložena svakodnevno na poslu.

Magnezij sam pila zbog upale mišića i grčeva koje sam imala na samom početku kada sam počela radit.

Centravit šumeće tablete su ok, iako mi je draži Supradyn.



 Biobaza i anticelulitnu masku od gline sam davno koristila i od tada više ne. Iskreno, od tada više nisam ni probavala ni jedan proizvod za celulit tako da ove proizvode preskačem odavno. Recenziju imate na blogu (link)

Kutijica od štapića za uši. Mislim da tu ne trebam puno pisati, zar ne?

Essence studio nails krema je drugo pakovanje koje sam imala a o kojem sam već pisala (link) Trenutno razmišljam o nabavi nekog ulja za njegu kožice oko noktiju.

 

Avril Lavigne i Forbiden Rose je divan, nježan miris koji sam davno dobila u setu jedne godine za Božić. Dosta sam ga koristila ovo ljeto.

Avon Crystal aura je prekrasan miris koji sam imala godinama i koji sam često koristila ovo ljeto. Moje preporuke za njega.

  

Curapox ima najbolje četkice za zube! U to sam se uvjerila prvi put kada sam probala extra soft koja mi je bila premekana, a na preporuku moje zubarice uzela sam soft. Razlika se svakako osjeti između soft i extra soft, mrvicu je tvrđa od extra soft a u usporedbi s ostalim četkicama koje sam imala iz drogerija razlika je velika.

Gliss kur mini pakovanje je super. Koristila sam masku i super mi je odgovarala.

Aveo britvice ili tako nekako, iz Mullera. Tražila sam pakovanje koje sam uzimala kod njih, međutim te britvice su  u novom pakovanju s novim nazivom ili zamjenjene sličnima. Uglavnom, ove sam našla do 15kn jer sve drugo što sam gledala ide na više. Meni osobno nisu bile loše.

Catrice glam doll je super drogerijska maskara s kojom sam zadovoljna. Recenziju imate na blogu ( link)

Avon Big false lashes bi mi bila super maskara kada se nebi tako brzo sušila. Planiram uzeti njenu prethodnicu i onu najnoviju pa da vidim razliku i napravim usporednu recenziju.

LRP testeri su se našli neiskorišteni jer im je prošao rok.

Uuuu dobra sam! 43 proizvoda + 3 testera.

Što se kod vas našlo od potrošenih proizvoda?

4 komentara:

  1. Baleini šamponi su meni odlični :)
    Super cijena me uvijek vraća njima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, Balea ima prihvatljive cijene i dobru kvalitetu proizvoda

      Izbriši
  2. Haha dobra si, takvi opisi su mi najbolii :D ima svega a sve ukratko, ili ti se svidjelo ili ne :D joj ja sam isto imala brdo gelova za tusiranje, LPM sam dosta koristila zadnjih mjeseci i bas mi se svidjaju, pogotovo ovi novi u bijeloj i svjetlo rozoj bocici :) ja britvice kupujem muske jer su mi bolje nego one za zene :D i to Gillete ili vec bilo koje..uzmem u dm-u 3 u paketu za 29 kuna..i super su mi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, pisala sam ukratko jer tu nemam puno za reć. Većina proizvoda je bila u new in i mjesečnim favoritima na blogu više puta spominjana. Nove LPM gelove nisam probala, mogla bi :) Ja kod britvica gledam da mi je jednak omjer cijene i količine tj. da ne dam puno novca na jednu-dvije britvice pogotovo kod jednokratnih

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.