četvrtak, 3. siječnja 2019.

Favoriti preparative 2018

Bok šminkoljupci! U novom postu donosim vam favorite iz prošle godine u kategoriji njege lica, tijela i kose. Krenimo redom:

Njega lica & tijela

U protekloj godini imala sam dosta favorita, dosta toga je i potrošeno a istim proizvodima ću se vratiti kada potrošim većinu preparative koju trenutno imam otvorenu.





CV gel za čišćenje lica imam već dosta dugo. Gust je, ugodnog je mirisa, odlično radi svoj posao i dugo traje. Osim njega imala sam i proizvode poput Uriage gelova i Avenea tako da za sada još uvijek imam ovaj Mullerov gel koji polako dolazi svome kraju.

Uriage sam otkrila i zavoljela putem Tester boxa i Beauty boxa tako da su mi postali jedni od najdražih ljekarničkih brendova. Uriage Xemose sam koristila najčešće zimi,dok mi je od proljeća pa nadalje  krema bila  teška.

                                         



Rexaline mi je otkriće od kreme za okoloočno područje! Lagana, brzo upijajuća, bez mirisa. Lijepo se da umasirati u kožu, nahrani je, njeguje, a sve one fine linije oko očiju manje su vidljive. Stvarno jedna od boljih kremica koje sam probala.

Alverde ima svoju liniju proizvoda s maslinom a ja sam ovaj serum vidjela kod nekog na instagramu i uz sve pohvale, morala sam ga i ja kupit. Miris je nešto na što sam se trebala naviknuti, iako nije toliko jak. Ali, bez obzira, meni je smetao neko vrijeme, dok se nisam navikla na miris. Serum je lagane teksture, lagane bež boje. Koristila sam 2-3 pumpice za lice i vrat, nekad u kombinaciji s kremom, ali u večini sam ga koristila samostalno. I ovaj serum je polako došao do svog kraja pa ću ga najvjerovatnije još jednom kupiti.

Olival ima super deo kreme. Probala sam i L'Angelica roll on, koji je super, ali deo krema je jedna jedina, i vraćam se onome što djeluje kod mene i mojih ne tako malih mirisa koje sam genetski naslijedila, tako da svaka čast za Olival!  




Njega kose:

Kosa mi je u prošloj godini prolazila kroz dvije faze: masna, zatim suha i oštećena s dosta opadanja.
Shvatila sam da mi prethodni šampon više nije odgovarao kao prije i da me samo dodatno isušuje. Iako sam u 2017 izbjeljivala kosu da bi mogla imati neon narančastu boju, to je s vremenom došlo za naplatu. Uz to uzmite u obzir sunčanje i kupanje i imate kosu onakvu kakva je.


          
 Garnier botanic therapy je nova linija od Garniera koja se nalazi na svim policama od drogerija do super marketa.Linija s ricinuso i bademom mi je jedna od dražih koje imam, vidjela sam još jedan pšampon, dosta sličan ovome, samo se ne mogu sjetiti s čim je. Regenerator sam uzela ali samo ovaj leave in, a masku iz iste linije nisam probala. Moja kosa ponovo prolazi kroz onu masnu fazu tako da više ni sama ne zna što bi više kupovala i probavala od šampona.

Garnier leave-in regenerator je laga, dovoljno ga je jako malo da se nanese na kosu. Upije se kroz 5 min, kosa je mekanai zaglađena. Šampon solidno odradi odradi svoj posao, čak mi je draži i bolji od onog s maslinom koji je silikonski, dok je ovaj gušći, bogatiji.

  baleini regeneratori su mi sasvim dovoljni, ovo je za suhu kosu, koristim ga pobožno u svako pranju pa sa svim tretmanima krajevi kose ne mogu nikako biti suhi, ni da žele!

Garnier fructis maska s bananom je božanstvenog mirisa! Tako ima dobar miris da mi momentalno otvori apetit! Ima gustu teksturu tako da maske treba jako malo. Ne otežava kosu a nahrani je onako kako treba.


 Mirisi:

Kada su u pitanju mirisi, tu sam izbirljiva. Iako volim lagane, cvijetne i osvježavajuće, u mojoj kolekciji ima i onih koji su malo teži, jači, puniji....

Mirisi kojima sam se uvijek vračala su od Avona i Zare a to su:


     





Avon Attractive rush mirisi za nju i njega. Ženski miris je blag, nenapadan, traje nešto kraće nego miris za njega. Muški miris je jačih mirisnih nota, zapravo, po meni čak i unisex. Ovo je miris koji može nositi vaš dragi a i vi. Iako ima jače mirisne note, nije zagušljiv, dok u kombinaciji sa ženskim daju jednu predivnu, nosivu notu. Upravo tako najčešće nosim ova dva mirisa.

Zara Black Amber  predivan miris, jačih mirisnih nota ou odnosu na Red Vanilla koji je iz iste kolekcije. Black Amber je miris za zimu, iako korstim i Red Vanilla koji je laganiji. Tako ih ovisno o danu i raspoloženju volim mijenjati, i nositi sve dok ne dođe želja za ostalim mirisima koje imam.


Što se tiće dekorative, tu favorita i nemam :( Zbog posa, i načina života, nisam se nešto pretjerano ni šminkala,osim onako povremeno i to je bilo sve. Nadam se da će se to s vremenom promijeniti i da će biti više dekorativnih proizvoda o kojima ću pisati.



 

1 komentar:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.