ponedjeljak, 12. siječnja 2015.

Lakovi u 2014

Dragi moji! U ovom postu odlučila sam vam pokazati lakove koje sam najčešće koristila za manikure u protekloj godini te o svakom napisati samo par riječi jer bi post bio predug za svaki lak pojedinačno i detaljno opisivati. Tu su i moja dva najdraža laka koja sam najviše voljela u prošloj godini.


                     

    Essence sweet as candy je divan svijetli lak. Na noktima je gotovo proziran te treba najmanje 2-3 sloja da se dobije punoća boje. Za sve koji u škole i na poslu ne smiju imati jače boje na noktima mogu slobodno koristiti ovaj lak.

Depend br.136 je sličan Essencu samo je nešto tamniji. Više je prljavo-roze boje koja se najbolje vidi u bočici dok sam lak ostavlja nježu rozu boju na noktima.

Sally Hansen Bamboo Shoot je divan nude lak, i često sam ga koristila kad mi je bila kriza od bijelog laka te mi nije puno odudarao od ostalih boja koje sam kombinirala u manikurama.

Flormar matte 01 je pravi bijeli matt lak ali kod njega mi se ne sviđa što mi se na samom kraju nokta sporije suši bez obzira što je u tanju sloju nanesen. Odlična je podloga za sve vrste manikura. Svi navedeni lakovi su mi bili bazni lakovi preko koji sam crtala, pečatirala manikure.

  

  Eveline lakove koristim najčešće prije samog lakiranja, 8u1 je davno potrošen kao i  3u1 a maximum growth je polako došao do kraja.

WnW Black creme je odličan crni lak koji u dva tanja sloja pokriva nokat i odličan je u za pečatiranje noktiju.

Flormar pretty P30 je bio moj prvi lak dok mi nije došao WnW. Do tada sam sam se koristila samo Flormarom koji me izluđivao jer ima slabo pokrivanje, ostavlja ćelava mjesta na noktima i potrebno ga je staviti u debljem sloju. Oba laka su mi pri kraju i polako se pretvaraju u žvake te mi pod hitno treba thinner kako bi ih mogla iskoristiti do kraja.

Essence nadlak special effect je neko vrijeme bio jedini nadlak koji sam imala kada sam potrošila sve bočice BTGN. Nije loš TC a ako vam se boja laka ne sviđa s ovim top coatom možete promjeniti izgled manikure i učinit je zanimljivijom i nosivom.

 

   P2 lemon drops me pratio skoro kroz cijelu godinu, bio je u većini manikura i u raznim kombinacijama poput crne i plave te je sam efekat bio još bolji. Nažalost lak je iz limitirane kolekcije te ga nema više naći tako da sam ja jedva došla do svog primjerka.

Essence why not je lak iz starije kolekcije, vidjeli ste ga na nosevima snjegovića i još ponekim manikurama.

Manhattan 43G je predivan crveni lak koji sam također najćešće koristila bilo u točkastoj manikuri, božićnoj, novogodišnjoj, svakako je našao svoje mjesto u ovome postu.

Flormar br. 423 je predivan plavi lak koji sam imala kada smo radili snježne manikure te mi je kao podloga za bijeli i ili tamniji lak bio odličan. Mogli ste ga vidjeti u ovim postovima ( klik , klik)

Flormar supershine br.47 je divan plavac, imala sam jedan NOTD post s njim, i odlično je pigmentiran te mi je poslužio i u svrhu pečatiranja. S njim sam pečatirala djedicu i pahuljice. Mana ovog laka je ta što prilikom skidanja laka boja nokte i kožicu te ostavlja neki sivi trag na rukama koji sam probala očistiti svim mogučim sapunima pa čak i vimom. Unatoć svemu tome ostaje na koži te se sivi tragovi primjete i uz novu manikuru dok boja sama ne nestane s kože.

 
Essie i Jam 'n' jelly sam iznosila i uživala u svakom novom mazanju jer je boja prekrasna. Njega nisam koristila za nail art ali kao sam lak uživala sam gledajući ga na noktima.

P2 adorable je divan prljavo-rozi teksturni lak u koji sam se zaljubila čim sam ga ugledala. Ovo su definitivno moji najdraži lakovi za koje ne sumnjam da ću ih i dalje koristiti između mms manikura i ostalih izazova. To bi bio moj izbor lakova iz prošle godine. Koje ste lakove najčešće koristili u prošloj godini te koji su vaši favoriti?

Broj komentara: 14:

  1. lijep izbor :D
    najviše mi se dopada Sally Hansen Bamboo Shoot :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Sally me spasila dok si za Božić nisam dobila novi bijeli lak :)

      Izbriši
  2. Ovaj Essie mi je baš predivan :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Imamo neke zajednicke, super si izbor napravila!
    Posebno su mi lepi Essie, p2, Flormar 423 :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, bas mi je drago. Za Essie i P2 ima sve više fanova što mi je drago

      Izbriši
  4. Oh essence, sweet as candy, ljubav <3 Svi su prekrasni, i evo opet p2 Lemon Drops ooooooo, taj mi je ludilo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad znas kako je meni kad u Žane vidim P2 lakove :D

      Izbriši
  5. Ma meni su svi prelijepi, ne mogu se odluciti, pregledala sam slike 4 puta i svi su predobri :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da ti se sviđa moj odabir lakova :)

      Izbriši
  6. modri flormar mi najprivlačnije izgleda :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Jako dobar odabir lakova. Predivni su mi Sally Hansen Bamboo Shoot i P2 adorable - baš po mom guštu :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Ta dva laka su bas za svako godišnje doba a SH se moze nositi na sve :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.