petak, 6. studenoga 2015.

Essie ljetna kolekcija 2015

Kada je početkom ljeta na kućnu adresu došao Essie paketić bila sam presretna jer su Essie lakovi dugo bila moja tiha patnja, lakove koje sam dugo priželjkivala. Mojoj maloj i skromnoj kolekciji pridružilo se šest novih predivnih boja. Essie lakovi dolaze u četvrtastim bočicama od 13,5ml te dužeg kista oblo rezanog.

Mesmerized

Divan tamnoplavi lak. Najpigmentiraniji od svih, u jednom sloju prekrije nokat ali iz navike uvijek stavim dva sloja. U sebi ima malo crne i sive, te je jedan od posebnijih plavih lakova jer ovakvu boju još nisam imala. Prilikom skidanja laka zna zamazat kožicu oko noktiju pa pripazite malo prilikom skidanja laka s noktiju.



   

Bahama mama

Jedan od najhvaljenijij i najpopularnijih lakova o kojem sam čitala sve hvalospjeve u zadnjih godinu dana. Boja je predivna, tamnija ljučasta, prava berry nijansa koja je idealna ne samo za jesen već i za zimu iako je boja nosiva tokom cijele godine. Formula je odlična, kremasta, brzo se suši. Na noktima uvijek stavim dva sloja a prije laka uvijek koristim i bazni lak.

                 

                    

   
Meet me at the sunset

Je prekrasna, topla narančasta boja. U bočici mi je djelovala tamnije i zagastije ali prilikom nanošenja me ugodno iznenadila. Boja je  super za ljeto kad uhvatite malo boje.


  

                   

Watermelon

Prekrasna boja  nešto između roze i crvene koja pristaje svima. U početku me malo podsjetila na jam 'n' jelly ali kada sam ih vidjela jedno pored drugog na noktima tada je razlika u bojama veća no svaki je poseban na svoj način.
  
  

            

Cute as button

Divan koraljno rozi lak. Boja mi se jako svidjela, u sebi ima mrvicu narančaste boje što sami rozi lak čini posebnijim pa samim time nije tipičan Barbie lak.

 
   

Mademoiselle

Nude lak, jelly formule. Za dobiti punoću boje potrebna su i do tri sloja. Odličan je jer je nosiv svakodnevno i u svim prigodama a zbog svoje nenapadnosti lako se nadograđuje s ostalim lakovima tako da s malo mašte možete napraviti predivnu manikuru. Isto tako je dobar za posao i školu, pogotovo ako ne smijete nositi jače boje laka na noktima.

   

               
                   

Essie lakovi su kremasti, duge četkice koja je zaobljena i koja se prilikom lakiranja širi te dobro nanosi lak na nokte. Četkica će više odgovarati širim noktima dok će onima s nešto užim trebati malo pažljivijeg rukovanja kako lak ne bi završio mimo nokta. Lakovi su mi trajali do tjedan dana s baznim lakom. Isto tako sam lakove koristila u raznim manikurama u nedjeljnim zadacima a vjerujem kako ću ih još puno puta koristiti. Svi lakovi su me ugodno iznenadili iako sam mislila da ću najviše koristiti zadnja tri, ali u tome sam se prevarila i drago mi je da jesam jer su lakovi uživo još više ljepši na suncu gdje njihova boja još više dolazi do izražaja.

Essie lakove možete naći u Dm-a i Bipi po cijeni od 75kn a znaju biti i na akcijama.

Jeste li probali Essie lakove? Koji lak vam se najviše sviđa?

*PR proizvodi

Broj komentara: 14:

  1. Nemam još nijedan ali imam par na wl pa se nadam da ću ih ubrzo kupiti :) Svi su mi lijepi iz ove kolekcije, posebno plavi i bahama mama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš uskoro imati zeljene lakove i da ćeš uživati u njima kao i ja :)

      Izbriši
  2. krasni svi odreda, svaki na svoj način :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Watermelon i Mademoiselle su mi najljepši. Naravno Bahama mama je uvijek favorit :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Cute as button i Mesmerized su predivini!! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Odgovori
    1. Svi imaju iste favorite, netko možda drugačije no meni je svih šest bočica lijepo na svoj način ♥

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.