ponedjeljak, 2. studenoga 2015.

Favorites of October

Bok šminkoljupci! Vrijeme je za još jedne favorite! Od ovog ljeta ih ima manje nego prije, s nekim proizvodima se još nisam našla tako da proizvodi kao što su gelovi za čišćenje lica, šamponi i slično još čekaju onaj momenat kada ću ih zavoljeti i predstaviti u favoritima na blogu. Da ne duljim idemo redom :)


                                  

*Afrodita linija od argana je odlična. Iako je u korištenju tek kratko vrijeme, nije mi trebalo dugo da je zavolim, prvi dojmovi su pozitvni tako da se veselim pisanju recenzije.

   

Nuxe suho zlatno ulje je predivno a najčešće ga koristim noću u njezi vrata i dekoltea.

*Apivita balzam za usne od propolisa i maslina je balzam koji s užitkom koristim i iako imam još jedan od kokosa ovaj mi je ipak draži. Usne su mekane i nahranjene.

*Maybelline lash sensational je maskara koju koristim dugo vremena, u videima ste je vidjeli više puta a uskoro će i njena recenzija.

           

MUR palete Dia de los muertos i Panic girl su super palete, u videima susnset look najčešće su korištena sjenila iz prvog reda (treće) i iz zadnjeg reda (zadnje) dok sam u jesenskom looku koristila panic girl drugi red (treće) te 4 i 6 iz zadnjeg reda. Drago mi je što sam pokrenula yt kanal jer se zahvaljujući njemu najčešće igram bojama i to onima od kojih sam najčešće i bježala a svakako sam napustila i svoju zonu komfora. O paletama će najvjerovatnije biti recenzija do kraja godine.

*PR proizvodi. Koji su vaši favoriti za listopad? Imamo li što zajedničko?

Broj komentara: 6:

  1. Maybelline maskara je i meni odlična :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Afroditu baš volim. Imam njihovu tuširalicu od vanilije i divno miriše. :)) Slaba sam na palete tako da me ove tvoje MUR mame opasno divne su.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Taj gel od Afrodite nisam imala. MUR ima odličan izbor paleta tako da mi dođe da ih uzmem sve :)

      Izbriši
  3. Obozavam ovu Maybelline maskaru, odicno mi radi posao i daje odlican efekat! :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.