srijeda, 24. veljače 2016.

Afrodita 100% Spa linija s jagodama

Prije nešto od više od mjesec dana na kućnu adresu stigao je mirni paket od Afrodite. Čim sam ga dobila na svojoj stranici sam vam napisala kako me miris linije podsjeća na čokolade s jagodama ( Milka i Dorina ) ili na jagode sa šlagom. Upravo tako miriše najnovija spa linija koja nam dolazi iz Afrodite.


                           
Liniju čine dva proizvoda: piling za tijelo i mousse. Po otvaranju oba proizvoda osjeti se miris jagoda.

Piling za tijelo: Pakiran je u tubi s manjim otvorom za piling. Ambalažu krasi ružičasta metalik boja i matiran crni poklopac na preklop.

   
Piling je lagane teksture te ima sitna i nježna zrnca koja su blaža od pilinga koje sam do sada koristila. Untaoć tome što je piling blag, dobro će obaviti svoj posao i pomoći kod uklanjanja mrtvih stanica kože.

                                       
 

Prednost kod ovog pilinga je ta što ga možete koristiti češće ukoliko ste ljubitelj nježnijih i blažih pilinga. Piling u sebi sadržava njegujuća ulja makadamije i karite maslaca.

Sastav: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Nylon 1-1, Cocamidopropyl Betaine, Prunus Aramenica Seed Powder, Acrylates Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Macadamia Ternofolia Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter,Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Octocrylene, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Propylene Glycol, BHT, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, CI 14720

Mousse za tijelo

Kao što iz naziva možete vidjeti, riječ je o laganom, pjenušavom, pjenastom proizvodu. Dolazi u plastičnoj teglici u količini od 200ml. Na sebi kao i piling ima ružičastu, metalik boju. Poklopac je na odvrtanje, crne mat boje.  Nakon otvaranja ima zaštitnu plastiku koja štiti proizvod od guranja prstiju u proizvod. 


Mousse u sebi sadrži sitne crvene microkapsule koje su bogate vitaminom E koji se prilikom dodira s kožom otapa. Mousse je lagane, pjenaste i pucketave teksture, ugodnog voćnog mirisa jagode. Proizvod se lako nanosi na kožu, te se nakon nanošenja brzo upija. Na koži ne ostavlja masni trag a koža tijela je meka, njegovana i nahranjena. Nakon što se mousse upije u kožu, miris se osjeti još dugo nakon nanošenja.

Mousse u sebi sadržava kakao maslac te vitamin E.

Sastav: Aqua, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Helianthus Annus Seed Oil, Propylheptyl, Caprylate, Dicaprylyl Carbonate,Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Parfum, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Polyacrylate, Perfluorohexane, Perfluorodecalin, Pentafluoropropane, PEG-4, Propanediol, Agar, Tocopheryl Acetate, Algin, Glucose, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Benzoate, CI 73360

Afrodita je i s ovom linijom napravila odličan posao  te se veselim budućim novitetima koji dolaze. 
Cijena svakog proizvoda je 43,99 a liniju možete kupiti  na sljedećim prodajnim  mjestima:
Dm, Nama, Afodita Shop Stara Vlaška 41, Zagreb te Beauty centar Afrodita u Kaptol centru Zagreb 

*PR proizvod. Recenija je napisana iskreno nakon dužeg vremena korištenja  proizvoda.

Broj komentara: 8:

  1. Zelim da isprobam, deluje savrsenooo! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš uskoro probati Afroditine proizvode :)

      Izbriši
  2. Nikako da ih kupim, a želim ih od trenutka kada sam sliku vidjela na intagramu blogerice iz susjedne zemlje! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda prilikom iduće kupovine ove proizvode u košaricu ;)

      Izbriši
  3. Ja sam odusevljena! <3 Mirisem citav dan i sve bih sama sebe jela :D
    Stvarno mi se mnoogo dopada i teksura i funkcija i miris :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam kako ti je, meni se apetit trenutno otvori čim se krenem mazati :)

      Izbriši
  4. Odgovori
    1. Mousse je odličan, vjerujem da bi ti se svidio :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.