nedjelja, 14. veljače 2016.

MMS: Valentine's Day / Valentinovo

Bok šminkoljupci! Ovu nedjelju nosimo prigodnu manikuru povodom dana zaljubljenih ♥ Iako mi u zadnje vrijeme nedostaje malo inspiracije, uz pomoć Pinteresta pronašla sam par ideja. Na kraju sam se odlučila za jedan rozo-crveni gradient i pečatiranjem s motivom srca.


                

Prije lakiranja na nokte sam stavila Essence ultra strong nail hardener lak za jačanje noktiju. Nakon što se lak osušio na spužvicu od suđa sam stavila dva laka: Maybelline svijetlo rozi 05 i do njega SGGM 202. Nakon toga sam ih tapkala po noktima dok nisam dobila željenu boju. Na nokat do malog sam stavila sami rozi lak. Motive srca sam pečatirala sa pločice Born pretty store BP-32 s njihovim lakom i pečatom. Sve sam na kraju zaštitila sa Essence nadalkom. Nažalost, motivi su se mrvicu razmazali, no u večini su ostali onako kako su ostali i prije samog nadlaka. Oko kožice noktiju imala sam svoju diy peel off bazu koja je zgodna, no nju uklonite prije nadlaka kako se nebi spojila s peel off bazom kao što je kod mene bio slučaj. Ovo je jedina slika koju imam i koja mi je uspjela. Drage cure i dečki, uživajte u današnjem danu, a na linku ispod posta pogledajte predivne manikure ostalih blogerica :)



 

Broj komentara: 12:

  1. ja sam mislila da li da objavim u 00:00 ili ipak da sacekam ujutru :D bas si lijepo uradila gradient, radila sam ga i ja za moju Valentine's Day manikuru pa pogledaj sutra :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da rti se sviđa manikura, i tvoja je odlična :)

      Izbriši
  2. Ja baš nisam ljubitelj ovakvih rozikastih noktiju, moji mi se najmanje dopadaju, ali ovo pečatiranje je slatko. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja volim rozu i zbog toga sam se odlučila na ovu kombinaciju :) drago mije da ti se manikura sviđa :)

      Izbriši
  3. Sviđa mi se ovo preklapanje koje imaš na malom prstu. Mislim da bi bilo zanimljivo da si i na drugim noktima uradila duplo pečatiranje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislila sam radit samo pečatiranje a na malom je ispalo igrom. ostzalo je još motiva na pečatu pa sam rekla sebi aj' probaj još jednom preko. i tako je ostalo :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.