četvrtak, 10. studenoga 2016.

Olival grožđana mast od vanilije

Kao ljubiteljici makeup-a i ostale preparativne kozmetike, veliki sam ljubitelj raznih mazalica za usne. Tako se kod mene mogu naći različiti balzami: od bezbojnih do onih u boji. Njihov broj je popriličan, i vjerovatno mi ne treba ni jedna nova mazalica za usne u naredne dvije godine. Ima jedna mast za usne, koja je druga takve vrste koju koristim a prva od Olivala. Riječ je o grožđanoj masti s aromom vaniije.

                                        

Olival grožđana mast dolazi u maloj plastičnoj teglici s poklopcem na odvrtanje. Na sebi ima print vanilije po čemu možete znati o kojem mirisu se radi. Grožđana mast je guste teksture te se najlakše i najjednostavnije nanosi prstima na usnice. Znam da će ovo nekima smetati jer nije higijenski kao što je u sticku, a ja svoju grožđanu mast imam samo kod kuće na noćnom ormariću pa je koristim čistim rukama. Iako je mast gušća, ona se lako razmazuje po usnicama jer se topi toplinom kože.

  

Grožđana mast ne masti usnice niti ih čini težima. Lijepo ih njeguje i hrani te ostavlja zaštitini sloj na usnicama. Sama grožđana mast je lagano žućkaste boje, nježnog i nenanpadnog mirisa.  Grožđanu mast volim koristiti preko dana a rado je stavim i po noći prije spavanja i kada se probudim volim vidjeti kako su mi usnice njegovane i meke. Grožđana mast dolazi u još tri arome: jabuka, jagoda i propolis. Koliko će vam sama grožđana mast trajati, ovisi o tome koliko je često koristite a samu grožđanu mast treba potrošiti u roku od godine dana od otvaranja  a najkasnije do datuma označenog na pakovanju.

Sastav:

 

Iako sam rekla kako mi ne treba novijih mazalica u tako skorije vrijeme, ja ću rado probati i ostale od groždane masti od Olivala jer mi se ova mast još od prvog korištenja jako svidjela.

Olival grožđane masti možete naći u ljekarnama po cijeni od 20kn.

Jeste li probali grožđanu mast? Ako jeste, kakve su vam i jeste li zadovoljni?

*PR proizvod.

2 komentara:

  1. Probala sam sve četiri vrste Olival grožđanih masti i obožavam ih sve :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam, vidjela sam recenziju. Drago mi je da si i ti isto zadovoljna :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.