srijeda, 16. studenoga 2016.

Olival natural šampon ružmarin & limun

Otkako je moja kosa iz normalne prešla u masnu, potraga za šamponom koji je namjenjem masnoj kosi za mene je postao noćna mora. Najduži period nepranja kose je maksimalno 4 dana jer mi je kosa nakon toga toliko masna da je to katastrofa. Iz Olivala sam dobila šampon baš za moj tip kose a kako mi se svidio, pročitajte u nastavku.

                                 

Olival šampon za msnu kosu dolazi u boci od tvrde prozirne plastike s čepom koji kada se pritisne ima maleni otvor. Otvor je dovoljan da kroz njega izađe dovoljna količina šampona za pranje kose. Miris je ugodan i osvježavajuć a osjete se mirisi ružmarina i limuna. Šampon je gust, teksturom me podsjeća na gelove za kosu. Unatoć teksturi, dobro se nanosi na kosu i svoj posao u radi odlično. Šampon ne sadržava umjetna bojila, parabene i SLS. Umjesto SLS-a koristi se Coco Glucosid kojeg ima u kokosovom ulju, pšenici i voćnim šećerima.

Ja sam kosu prala onako kako je i inaće perem, uvijek je šamponiram dva puta osim što kod ovog šampona ostavim oko minutu da mi stoji na kosi i onda je isperem. Uz ovaj šampon možete koristiti i regenerator koji inaće koristite, dobro se slažu, bar je kod mene tako. Kosa je čista, mekana i mirisna a tijeme nije nadraženo niti iritirano.

Sastav:

                     

Olival šampon možete naći u Dm, Muller, Kozmo i Bipa trgovinama po cijeni od 39,90kn za 250ml.

Sam proizvod me jako ugodno iznenadio te je postao jedan od favorita za masnu kosu.

Jeste li probali novu liniju šampona od Olivala? Koje šampone inaće koristite ako imate masnu kosu? Imate li još koji šampon za koji mislite da bih ga trebala probati?

*PR proizvod. Recenzija je napisana iskreno nakon dužeg vremena korištenja proizvoda i bez utjecaja trećih osoba.

2 komentara:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.