petak, 31. srpnja 2020.

Nyx soft matte cream ruževi recenzija

Bok šminkoljupci! Danas vam donosim recenziju Nyx soft matte lip cream ruževa.
Nyx kao brend mi je bio dugo vremena na listi želja. Ovo proljeće sam uspjela doći do svojih prvih Nyx proizvoda što me neizmjernoveseli. Prvo o čemu ću vam pisati su Nyx soft matte cream ruževi.
Ruževi dolaze u plastičnom pakiranju slične boje kao to je ruž, iako sam prikaz boje ( swatcha) nije u potpunosti isti kao kad ga nanesete na usne. Čep je od crne, mekane matt gume unutar kojeg se nalazi mali spužvasti aplikator s kojim jednostavno i lako možete nanijeti ruž. Ruž sadrži 8 ml koje nakon otvaranja potrebno potrošiti u roku od 18 mjeseci. Cijena 58,90.

Ruž nije klasično tekući, već je lagano kremaste - mousse teksture, jako ugodan na usnama. Treba mu oko pet minuta da se potpuno osuši i da bude matt. Ruž na usnama nije težak, ne trusi se i bez jela i pića na usnama će izdržati cijeli dan. Prilikom konzumiranja hrane lagano nestaje s unutarnjeg dijela usne, ali to je situacija kod svih ruževa tako da je taj nestanak ruža u unutranjem dijelu usne očekivan. Isto tako, bilo bi dobro kada bi prije matt ruža napravili lagan piling i / ili stavili balzam, jer ruž  u tankom sloju ističe svaku nepravilnost na usnama a u debljem sloju će još više pokazati suhoću vaših usana.

Na Notinu sam izabrala nijasnu Kyoto koja je prekrasna peachy nijansa s mrvicu naračastog tona u sebi. Imajte na umu da svatko od nas ima drugi oblik i boju usana i da isti ruž ne izgleda jednako na svakome. Na meni nijasa Kyoto izgleda  kao malo  jača nude nijasa, a kako sam rekla, sve ovisi i o vašoj prirodnoj boji usana. Trajnost ruža je pet sati, zato ako ste na poslu možte biti mirni veći dio dana, dok ćete ruž do kraja radnog vremena jednom malo osvježiti i popraviti. Ono što mi je posebno drago je to, što se ruževi ne razlijevaju preko usana, lagani su i jednostavni za korištenje. U svojoj kolekciji imam od prije nijanse: Tokyo, Milan i Sao Paulo.

Swatchevi na usnama i ruci:

                                               
Nyx-soft-matte-lip-cream-Kyoto-notino

                                             
                                         
Nyx-soft-matte-lip-cream-Tokyo-notino

                                        
                                         
Nyx-soft-matte-lip-cream-Sao-Paulo-notino

                                        
Nyx-soft-matte-lip-cream-Milan-notino

Prirodna boja mojih usana, jer nemamo svi isti oblik ni boju usana i ruž na svakome izgleda malo drugačije, što je normalno.

                                         

Swatcehvi na ruci, dnevno svijetlo:

                                        
Nyx-soft-matte-lip-cream-notino


* Kyoto prekrasna peachy nijasna s naračastim podtonom
Tokyo prekrasna roza nijansa, potrebno je staviti malo više ruža za potpuno prekrianje
Sao Paulo divna malo jača crvena boja
Milan lagana boja fuksije, meni osobno najdraža pored Kyoto nijanse, potrebna su dva nanosa za potpuno prekrivanje.

Kao što ste mogli vidjeti, neke boje se ne nanose s prvim korištenjem, već treba malo deblji sloj da bi dobili punoću boje. Ostale nijase koje imam se nanose bez problema. Uklanjanje ruževa je jednostavno, iako više volim ruževe uklanjati sa dvofaznim odstranjivaćem, ali to sam ja.

Nyx kozmetiku možete naći na Notinu, gdje imaju veliku ponudu svojih proizvoda. Isto tako na Notinu imate trideset i jednu nijasnu soft matte lip cream ruževa i vjerujem da ćete između svih dostupnih nijasi naći nešto za sebe. Ja definitivno imam još Nyx proizvoda na listi želja i neću stati dok si ne kupim sve što sam si zamislila i poželjela, a u listi želja nalaze i ostale nijase ruževa iz ove linije.

Jeste li probali Nyx soft matte  lip cream ruževe?

*Pr proizvod 

4 komentara:

 1. Kako su nijanse divne, obožavam Nyx mat karmine iako su mi malo suvi, dosta su dobro pigmentovani i stoje dug vremenski period.

  Imam novi post, pa ukoliko možeš,pogledaj ❤️
  lepotaodaleks.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nyx ima predivne boje ruzeva, a sigurno ih imam u planu uzeti još!

   Izbriši
 2. Sve nijanse su stvarno prekrasne, ali Sao Paulo nekako posebno

  OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.