ponedjeljak, 31. svibnja 2021.

Missha perfect cover bb krema n.21 Light beige

 Dolaskom toplijih i sunčanijih  dana našoj koži treba hidratacija i spf zaštita. Ukoliko pored hidratacije i spf zaštite želimo pokriti svoje male nesavršenosti a opet imati ujednačeni ten, tu su dobrodošle bb kreme. 

Vjerujem kako svi već dobro poznajete Misshu, brend iz Juže Koreje koji je poznat po proizvodima za njegu kože i makeup-u a koji ima kvalitetne i cijenom prihvatljive proizvode. Nekada Korejska kozmetika nije bila lako dostupna ovde u Europi pa smo svi morali kozmetiku naručivati online, ili moliti nekoga tko ide na put da nam nabavi bb kremu. Sad je Missha dostupna i u Hrvatskoj pa bez problema možete naručiti njihove proizvode. 


BB krema br 21 Light beige

Krema dolazi u kratonskoj kutijici tamnocrvene i zlatne boje, dizajnom koji na sebi ima i točkice. Sve što piše na kutiji piše i na samoj bb kremi, samo na engleskom jeziku. Krema dolazi u tubici od meke plastike sa pumpicom. Za prvo korištenje, pumpicu je potrebno više puta pritisnuti dok proizvod ne izađe van.


             

missha-bb-krema-pakiranje-notino.hr_jpg

                                        

missha-bb-krema-izgled-notino.hr_jpg

Samo pakiranje je kvalitetno, pumpica lako i lijepo dozira proizvod a za cijelo lice meni su dovoljne dvije pumpice bb kreme. Čep je od čvrste plastike koji se lako može skinuti pa imajte to na umu ako ovu bb kremu planirate nositi na put. 

                                                      

missha-bb-krema-pumpica-light-beige-notino.hr_jpg

                                           
missha-bb-krema-light-beige-swatch-notino.hr_jpg
Krema na licu izgleda sivaksto, ali ona će se prilagoditi vašem tipu kože i boji tena. BB krema je jako ugodna, lagana i sam miris me podsjeća na plavu Nivea kremu. Lako se nanosi i razmazuje, bilo da koristite prste, kist ili spižvicu. Prilikom korištenja ne ostavlja tragove po licu. Ne isušuje kožu, ne uvlači se u fine linije i bore, nije teška, koža diše. Licu daje svjež, prirodan izgled. 

                                                                 

missha-perfect-cover-bb-cream-notino.hr_jpg

Missha bb krema se lijepo nanosi i na primere, ili na čistu kožu. Ne trusi se ispod obične kreme ni primera. Pokrivanje je srednje do jako, čak i nadogradnjom neće biti teška na licu niti ostavlja 'cakey face'. U sebi sadrži spf 42 što je prilično velik spf ali računajte na flashback prilikom fotkanja jer spf i kamera nisu najsretniji par za fotku. BB krema stoji na licu cijeli dan, sve dok je ne odlučite ukloniti. Skida se jednostavno, dok ja osobno koristim dvofaznu miceralnu, nakon čega koristim gel za pranje lica. Krema je posvjetljuća, meni nije previše svijetla, dapače u zimskom periodu će mi još više odgovarati a vjerujem da bi mi i broj 23 bio taman ljeti pa nije isključena mogućnost još jedne Missha bb kreme uz kombiaciju sa  Light beige. 

Ukoliko tražte zamjenu za puder i nešto što će vam ujednačiti ten a isto tako pružiti i spf zaštitu, tada imam preporuke za Missha bb kremu. 

Bez obzira što krema ima spf zaštitu ja isto stavim kremu sa spf prije bb kreme, eto čista navika. 

Jeste li probali Missha bb kreme ili nešto od proizvoda iz njihove ponude?


*PR proizvod

                                          

1 komentar:

  1. već je neko vrijeme želim isprobati i vjerujem da je odlična nakon svih pozitivnih recenzija :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.