srijeda, 30. lipnja 2021.

Essie Sugar daddy i muchi muchi najljepši rozi lakovi na Notinu

Ako maskara i crveni ruž imaju kultni status među ljubiteljima kozmetike, tada bi isti status trebao imati i lak za nokte. Zašto? Lak za nokte je ona mala trešnja na vrhu torte, točka na i koja će svaku modnu kombinaciju i sveukupni look učiniti još upečatljivijim. Danas kada postoji bezbroj boja lakova za nokte, uključujući i finishe, vjerujem da svatko može naći nešto ze sebe. Bez obzira dali koristite gel lakove i uv lampu ili 'obične' lakove s efektom gela, nokti dobivaju jedan poseban izgled.

Essie Sugar daddy

        

                                 

Essie-sugar-daddy-lak-za-nokte-notino.hr_jpg

Essie Sugar daddy dolazi u lijepoj staklenoj bočici na kojoj su isprinatana slova brenda, dok se s druge strane bočice nalaze malo reljefna slova, što samo pakiranje čini posebnim među ostalima brendovima. Četkica je dovoljno duga, lagano zaobljena te lijepo prijanja na ploču nokta. Sam lak se bez problema nanosi i brzo se suši. 

                                                     

Essie-sugar-dady-manikura-notino.hr_jpg


Sugar daddy spada pod soft / nude pink lakove te je odličan za sve ljubitelje francuske manikure. Još veći plus ovog laka je što vam nokti s njim izgledaju kao da ste napravili francusku manikuru. Lak je diskretan, nenapadan na noktima te će ga voljeti svi koji na poslu ili u školi ne smiju imati jače boje na noktima. Trajnost laka je tjedan dana bez nadlaka, sa svim kućanskim poslovima koje sam radila. Lak možete nositi zasebno a ako bi htjeli nešto više, tada neka vam ova boja bude podloga, pa uz pomoć ukosnice, točkalice za nokte stavite par točkica u različitim bojama a sve skupa zaštitite sa nadlakom! 


Muchi, muchi

                                   

                                 

Essie-muchi-muchi-lak-za-nokte-notino.hr_jpg

Muchi, muchi dolazi u istom pakiranju kao i Sugar daddy. Boja laka je nešto jača ali ne previše. Nije Barbie roza niti nešto što bi vrištalo na noktima, tako da nemorate strahovati ako je boja mrvicu jača nego ste navikli. 

                                                 

Essie-muchi-muchi-manikura-notino.hr_jpg

Lak se lijepo nanosi te su dovoljna dva soja za potpuno pokrivanje nokta za razliku od Sugar daddy-a kojemu trebaju tri sloja za potpuno prekrivanje. Lak ima sjajnu  završnicu, djeluje poput gel laka, ali mu je trajnost nešto slabija nego kod Sugar daddy-a. Lak možete nositi zasebno a isto tako se možete poigrati sa gore prethodnim lakom te tako napraviti jedan lijepi gradient na noktima ili uz ovaj lak upariti lak u nekoj drugoj i življoj boji. Ipak je ljeto, zar ne? 

Jesam li jedina koja sebi uvijek gleda kako  su mi nokti lijepo nalakirani? Imam osjećaj da manikura na noktima  u moru još ljepše izgleda.

Koji god Essie lak kupili, vjerujem da ćete biti zadovoljni odabirom, a na Notinu možete naći veliki izbor boja, finisha, baznih i završnih lakova.

 

*PR proizvodi

2 komentara:

  1. Obje nijanse su stvarno prekrasne, totalno po mom guštu i definitivno nešto što bih i sama kupila i nosila :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.