utorak, 3. lipnja 2014.

Favorites of May

Bok šminkoljupci! Još jedan je mjesec iza nas, mjesec koji mi je u neku ruku tako brzo došao a pred kraj mi se činilo da svibanj traje cijelu vječnost. Još samo nekoliko dana nas djeli od kalendarskog početka ljeta.

Favoriti su tu, krenimo redom :)

                                                     

Balea gel za čišćenje lica sa mirisom crvenog grejpa sam kupila i jako mi se sviđa. Zadovoljna sam kako mi očisti i njeguje kožu.

Nuxe nuxelence jeunesse      koristim više kao noćnu kremu i jako sam zadovoljna sa njom, lani sam pisala o ovom fluidu te više možete pročitati na linku.

Afrodita hydra thermal    je lagana krema koju najviše koristim preko dana i za to mi odgovara. Neko vrijeme sam je koristila umjesto noćne kreme no kao takva mi nije odgovarala te mi je za dan super.

Nivea q10 plus anti-falten LSF 15 je tester koji sam dobila na BBD-u a kad sam u žurbi uzmem nju ili Balea  cell energy te je stavim na lice. Obe su mi super te sam zadovoljna sa njima.

Balea cell energy je mini krema koju sam još lani kupila ali nikako nije došla na red za korištenje. Sviđa mi se što je lagana i što se brzo upija u kožu.

Vichy idealia eyes je krema koju koristim redovito, nekad i do 2x dnevno. Uskoro i post gdje ću napisati svoje dojmove.

 
          
 Balea sorbet sa mirisom breskve je odličan gel za tuširanje kao i svi njihovi, ovo je drugo pakovanje koje sam privela kraju. Volim njihove za gelove za tuširanje i gotovo da nema gela  a da nisam bila zadovoljna.

Nivea in shower body milk      je super proizvod koji sam prije koristila i sa kojim sam zadovoljna te imam želju probati i ostale.

Nivea cellullite gel krema je proizvod koji često koristim, serum sam potrošila te uskoro možete očekivati recenzije od oba proizvoda.

Schauma je šampon koji nakon pantena uvijek rado kupim. Cotton fresh mi se sviđa i kosa mi se više ne masti tako brzo kao prije. Da li je na to imalo utjecaj u vremenu i godišnjem dobu, neznam, ali moguće da je.

Avon krema za ruke sa mirisom ružičaste magnolije   je super krema, lagane teksture koja se brzo upija, ostavljajući nježni voćni miris i sitan srebreni shimmer na koži.

L'erbolario krema za tijelo sa ljubičicama  je divna krema koju koristim već neko vrijeme a miris je divan! Osjeti se i sutradan ali ne tako intezivno kao kad se tek nanese.

   

    U bočici od LRP-a je Mixa miceralna za suhu kožu i kožu sklonu crvenilu. U početku mi i nije odgovarala no nakon nekog vremena mi je bila taman te mi odgovara.

Carita je francuski brend koji ima preparativne proizvode. Ja sam  svoj primjerak dobila lani od Sare za rođendan a koristim je zadnja 2 mjeseca. Ovo je mliječna vodica koja me razočarala jer slabo skida makeup te ću njoj posvetit posebnu recenziju.

Balea dvokoponentni  odstranjivač mi je ostao na korištenje nakon što je moj također od Balee samo obični potrošila mama jer joj taj više odgovara. Nije ni ovaj loš, dobro skida makeup, bolje nego Carita koja je cijenom puno skuplja od Balee koja košta 15kn.

Essie jam 'n jelly je divan lak koji nosim otako sam ga dobila na BBD-u i na slici možete vidjeti koliko ga već nedostaje, nemogu si pomoć kad mi se toliko sviđa boja. O njemu isto ide recenzija.

Miyu anti ac so stick   je stick koji sam naručila od predrage Miyu te me spašava od napasnika na mom licu koji podivljaju u periodu pms-a. Stick je došao do kraja i ovo malo što je ostalo grebem iz unutrašnjosti kako bi ga mogla do kraja potrošit. Za njega osobno kažem u sebi da je moja gumica koja briše sve rane od prištića, suši rane uzrokovanje čeprkanjem po licu i moj je spasioc.

Balea urea lip balm je ugodan njegujući lagano mirisni balzam koji mi lijepo nahrani usne. Iako ga navečer stavim u debljem sloju, nikako ga potrošit, imam osjećaj da traje cijelu vječnost a za 10kn imate sasvim solidan proizvod.

Što ste vi koristili u svibnju od proizvoda? Imamo li što zajedničko na popisu?

Broj komentara: 18:

  1. Morat ću isprobati ovaj Balea gel od maline :D Reci, jel sadrži salicilnu kiselinu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja ti nemam nijedan gel od maline već gel za lice od greja ako na njega mislis. sadrzi salicilnu kiselinu

      Izbriši
  2. Nuxe fluid sam imala u mini pakiranju i bio mi je izvrstan! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš me mami taj Balein gel za tuširanje, a i obožavam miris breskve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam sigurna imaju li ga još jer je iz limitirane kolekcije

      Izbriši
  4. Essie je stvarno divan, potpuno te razumijem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, lak je prekrasan, još ću ga nosit a onda idem pisat o ovom ljepotanu :)

      Izbriši
  5. Koristim ovaj Balea dvofazni skidač okoloočne šminke. Ok je.
    Urea lip balm me zanima. Vjerojatno ću kupiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je dvofazni ok. u početku me pekao za oči a sad mi je super. nadam se da ces biti zadovoljna sa baleinim balzamom :)

      Izbriši
  6. Predivni favoriti :D Nuxe Nuxelence Jeunesse fluid obožavam, imala sam ga i planiram ga ponovno kupiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga. Nuxe fluid je zbilja super, drago mi je da si i ti zadovoljna i da ces ponovit kupnju :)

      Izbriši
  7. Balea gel za čišćenje lica je stvarno odličan!! Ja koristim već drugu bočicu za redom... super proizvodi! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je ovo prva bočica koja je pri kraju tako da ću i ja ponoviti kupnju

      Izbriši
  8. volim i sama Balea gel za čišćenje lica :)
    želja mi je probati Schauma Cotton fresh i neki Essie lakić :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balea ima odlične proizvode <3 meni je schauma ok a eesie je suer brend jer sve lakove koje imam dobro mi traju te sam zadovoljna

      Izbriši
  9. vidim da ti ide lak, meni je uvijek izazov potrošiti iti petinu bočice ;)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.