četvrtak, 18. rujna 2014.

Polar ice analgetska krema

Bok šminkoljupci! Danas vam donosim post o kremi koju dugo godina koristim a riječ je o kremi koja ublažava bolove. Prije nekoliko godina kada su počeli bolovi u zglobovima probala sam razne kreme koje bi trebale olakšati bar malo bol, međutim neke od analgetskih krema kod mene nisu imale djelovanje. Koristeći sprejeve umjesto krema otkrila sam da sam alergična te da mi neki proizvodi jednostavno ne odgovaraju. U ljekarni su mi preporučili Polar Ice koji me oduševio još nakon prve primjene.

                                                

Polar Ice dolazi u plastičnoj posudici poluprozirne boje, čvrstog i bijelog poklopca. Polar ice ima gelasto- vodenastu teksturu koja se prilikom primjene brzo upija u kožu. Nakon samo nekoliko minuta osjetit će te hlađenje koje mene osobno više podsjeća na kockice leda kada s njima prođete preko kože. Krema hladi i ublažava bolove. Mene je toliko puta spasila od bolova u  mišićima, zglobovima, leđima. Zbog gelasto-vodenaste teksture potrebno je jako malo kreme.

                                     

Krema sadržava 227g što je sasvim dovoljno a s obzirom na malo doziranje kreme trajat će vam jako dugo. Ja sam je djelila kome god je bila potreba tako da sam je uvijek imala i za sebe. Zadnja dva dana sam se mučila sa boli u prstu desne ruke a kasnije je bol 'udarila' na koljeno, kvadriceps i kuk. Malo ove kreme i ja sam već bila kao nova.

                              

Kremu mogu koristiti i djeca ali starija od dvije godine. Ne primjenjivati na oštečenu kožu. U slučaju osipa ili iritacije prekinuti sa uporabom kreme. Izbjegavati dodir sa očima i sluznicom.

Kad smo već kod očiju, ova krema 'peče za oči' osjeti se mentol koji je treći po sastavu. Kad mi sestra  kremu nanosi tamo gdje ja nemogu dohvatit njoj krema pročisti sinuse te odmah počinje šmrcati od kreme.  Kremu treba potrošiti u roku od 12 mjeseci od otvaranja a trajat će vam sigurno i duže jer se krema sporo troši. Ja sam je koristila i duže od preporučenog vremena od otvaranja te mi nije uzrokovala nikakve neželjene posljedice, ne samo meni već i svima koji su je koristili. Cijena kreme je 68,50kn i ima je u svim ljekarnama.

          

Koristite li analgetske kreme? Ako da, koje?

Broj komentara: 8:

  1. Ja imam strašne bolove u rebrima jer me zadnja 2 mjeseca muči neki ludacki kašalj, da sam barem jučer naletila na ovaj post! Kupila sam u dmu od das gesunde plus pferdesalbe - konjski balzam, isto hladi i pomoglo mi je ali na kratko:/ no mislim da je to do razine moje boli, toliko su mi upaljeni međurebreni mišići da to nije normalno:-(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi bilo najbolje posjetiti svog doktora opće medicine da prvo da neki lijek za kašalj a nakon njega da da neki savjet ili preporuku kako se riješit bolova u rebrima. S obzirom da to traje duže vremena bilo bi dobro posjetiti liječnika.

      Izbriši
  2. Obilazim doktore cijelo ljeto, svi nalazi super a ja koma..nagutala se tableta i tableta..valjda će ići na bolje a do tada olaksavam si bolove na sve nacine:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O Bože! Znam kako ti je jer sam se ja nahodala po doktorima radi zglobova i dobila xy dijagnoza do sada i jedino mi ljekovi protiv bolova koji se mogu uzeti bez recepta pomazu. Jeste li probali sa domaćim receptima za iskašljavanje, domaćim čajevima?

      Izbriši
  3. Mene je doktorica zbog krajnika ispitivala da li imam bolove u zglobovima i oko srca, da ti streptokoki tamo uzrokuju bol pa pogledajte krajnike. Tina, nema šta nisam pila i probala, moram još pregled kod orl-a obaviti i za 2 tjedna alergo test. Moguće da je alergija pa se ovako manifestira, no budem nakon testiranja znala više

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve sam ja to napravila. Na kraju tumače da imam artritis koji se vidi na kosti od palca na nozi (početak) a svi nalazi uredni. Moguće da je i alergija ali dok alergo test ne bude gotov možete samo nagađati. Do tada budite opušteni i biti što manje pod stresom ako je ikako moguće.

      Izbriši
  4. O Bože,nadam se da će se povući bolovi ako ne barem ublažiti:-/ A ovo moje, baš javim šta mi otkriju;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam sad super kako sam bila kad je to sve počelo 2007/8. Nisam mogla od bolova spavat a u najgorim bolovima ni hodat. Sad me samo ponekad zaboli u cijeloj godini a doktorima više ne idem. dosta sam im bila pokusni kunić ;)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.