četvrtak, 2. srpnja 2015.

Favorites of June

Bok šminkoljupci! Ljeto nam je napokon došlo a s njim i visoke temperature, kreme za lice i tijelo s spf  zaštitom. Nadam se da ste svoje kremice za tijelo izabrali i da se čuvate od jakog sunca i uv zračenja. No da krenem od početka favorita:

                                   

Balea proizvodi su kod mene i dalje najviše zastupljeni, što cijenom što kvalitetom.

Balea beach paradise je predivan, mirisni gel, boja mu je nešto svjetlija nego na samom pakovanju, ali svoj posao radi super, miris je sladak no ne previše.

Balea frangapini & pearls je regenerator koji koristim od balee na svakodnevnoj bazi i do sada sam s njim zadovoljna kao i sa svakim koji sam probala od njih.

Balea šampon od vanilije i badema miriše super! Ne znam za vas ali ja sam momentalno gladna kod ovakvih mirisa, jer šampon više miriše na puding od vanilije nego u kombinaciji s bademom. Što se šampona tiće, dobro radi svoj posao i ja sam zadovoljna.

Balea cimet& jabuka piling je jedan koji uvijek iznova uzmem kad ga vidim u Dm-u iako na njemu stoji  oznaka LE ja ga gotovo uvijek nađem na policama i više mislim da je dio stalne podstave. Nježan, blag, ugodnog mirsa te ga koristim na svakodnevnoj bazi, eventualno koji dan prođe da ga baš ne koristim iako je  ljeto bez pilinga meni nezamislivo.

  

Ovaj ljepotan iz sapunerije Rustika  od aktivnog ugljena i meda je odličan u kombinaciji s gelom za lice,  kao i sam dobro radi posao na mojoj mješovitoj koži.

  

Olival čarobno suho ulje koristim otkako je došlo na kućnu adresu, gotovo da se kupam u njemu, najčešće ga koristim na tijelu, probala sam ga na licu i kosi i recenzija će uskoro kada se još malo izguštam sa korištenjem :D

Avene losion za tijelo sa spf 50 sam uzela ove godine i ovo je prvi susret sa Aveneom no nadam se ne i zadnji.  Na prvo korištenje mi se baš i nije svidio jer više volim mlijeka, no svakodnevnim korištenjem mi je sve draži.

Yves Rocher je roll on koji imam dosta dugo, sviđa mi se što je bez parabena, aluminija, no kod znojenja mi baš i ne pomaže ali jedina prednost koju bi mu dala je to što mi se miris toliko ne čuje kao s dezodoransima iz drogerija. Kako se polako bliži kraju razmišljam da uzmem prirodni dezodornas kao što je Loko prirodna kozmetika, ili nešto drugo, ako ste probali nešto od dezića  što ne ostavlja žute tragove na odjeći, slobodno pišite u komentarima.
Koji su vaši favoriti i što ste najviše voljeli prošlog mjeseca?

Broj komentara: 10:

  1. Da mi je kupit ovo Olival ulje. Prvi pogled na sapun me zbunio, kontala sam šta će kamen u favoritima hahahah, ali rado bih ga probala jer djeluje zanimljivo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sapun i izgleda kao kamen jer je bas onako crn, a kod ugljena nema šara kao što bude kod ostalih sapuna. Olival je znatno jeftiniji od Nuxa, ovo suho ulje dođe oko 100-110kn.

      Izbriši
  2. Moram reći da je ovaj balea piling odličan i meni, kremast, mirisan i ima puno zrnca. Super za svakodnevno korištenje jer njeguje. A oni koji vole cimet i jabuku, moraju ga imati. U zadnje vrijeme mi se opet pocinje sviđati Balea gel za umivanje s vitaminima, prije sam ga koristila i morala sam se malo podsjetit :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se taj piling baš sviđa i čim ga nađem pa makar i zadnji na polici ide u moju košaricu. Jeli to onaj gel s mirisom ružičastog grejpa?

      Izbriši
    2. Je to je taj, ali ako nemaš masnu kožu koja nije dehidrirana može te isušiti, mene ne isuši, kada mi je dehidrirana koristim Balea Aqua serum i koža mi odlično izgleda, stvarno dobri proizvodi :D

      Izbriši
    3. Imala sam ga i meni je bio super, mogla bi ga ponovo uzet :)

      Izbriši
  3. Balea paradise beach sam baš danas potrošila! :D Odličan je bio. Isprobaj i Balein shining cocos gel za tuširanje, mislim da će ti se i on svidjeti. Još k tome i šljokice ima :D (kao što mu i ime govori :D)
    Balea cimet& jabuka piling sam nekoliko puta uzela pa vratila, miris mi je Božićni skroz i tad ću ga i kupit, sad tražim nešto sviježije! :D
    A Olival ulje mi je već neko vrijeme na wish listi, ali nikako da se pridruži u moju kolekciju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na prijedlogu tako da ću ovaj gel uzeti u obzir. Nadam se da ćeš imati priliku probati ne samo Olival već sva moguća suha ulja :)

      Izbriši
  4. Njuškalo u meni obožava ovaj tip postova, a od tebe sam pokupila mnogo novih Balea prijedloga. Ja osobno obožavam njihovo mlijeko za tuširanje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači kriva sam za nestanak kunica iz novčanika? :D Ako sam bar malo olakšala kupovinu onda mi je drago, ali opet volim kad svatko od nas kupi nešto što nama više odgovara.

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.