utorak, 29. prosinca 2015.

New in #7

Dragi moji šminkoljupci! Tek je prošlo mjesec dana od zadnjeg new in posta a kod mene se skupilo novih proizvoda. Kupovalo se malo po malo, onda je došao Božić i skupilo se noviteta. Ovo je zadnji new in post u ovoj godini. U slučaju da još nešto stigne do stare godine post će biti ažuriran :)


                 

Sestri sam za imendan kupila ova tri laka u Mullera kada je bilo 2+1 gratis. Osim toga uzela sam joj i ovo sjajilo da lakovi ne budu usamljeni ;) Plavi lak je super pigmentiran i boja kožicu nokta! :/


  
Sebi sam kupila dva odstranjivača, jedan je već pri kraju, drugi je u zalihama:)

              

Iz Avona sam naručila ove dvije kupke koje prefio mirišu, meni se momentalno otvori apetit. U novom katalogu koji je počeo jučer još ih stignete naručiti, kasnije ih neće biti.

                 

Od BPS-a je stigao paketić a ove prve naljepnice ste mogli vidjeti ovdje dok ste ukrase za nokte vidjeli u mms vatromet manikuri.

  

Sutradan je došlo Olival čarobno mlijeko za tijelo a na sam Badnjak Quarnero ulje za tijelo i Liquid sun prah mlade zelene pšenice koju redovito konzumiram.

  

Za Božić sestri sam u Mullera uzela ovaj set s mirisom i dva laka a cijena je bila oko 65kn, ne više.

 
 

Od Avona sam naručila i najnoviji miris koji sam uzela na DEMO ponudi ( prije nego je dostuno u ponudi) sestri za dar. Miris je intezivan i jak pa bi više odgovarao nešto starijim osobama.

U jednom od časopisa našli su se Catrice quadro paleta i ovaj lakić pa je i to bilo sestri za dar pod bor.


Dove set mami za dar, kupka i losion s mirisom kokosa


Jedinoj muškoj osobi (bratu) kupila sam ovaj ludo mirisan Axe koji me malo podsjeća na muški Black code i bio je zadnji na polici. Kako voli H&S tako dam i njega kupila.


Sebi sam s Pink Pande naručila palete među kojima su se našle: MUR ESMR, Iconic 3 kao poklon pri kupnji koji sam ja odabrala


Kako se sve rasprodalo tako sam od ponuđenih paleta odabrala Garden of eden i Enchanted forest (LE) 

Druga dva skrivena dara prilikom kupnje su ove maske u mini (tester) pakovanju


Danas kupljeno (kad muško ide u shopping)


Nivea soft ponovo je našla svoje mjesto u kupaonici dok je Nivea za muškarce nova u našoj obitelji, lagana, citrusnog mirisa i meni se već sada sviđa! 

Essence lak za jačanje noktijun je novo što sam uzela kako bi malo nokte odmorila od Evelina 8u1 i formaldehida kojeg sadrži.


Danas od Olivala mi je došao divan mirsni paket, linija od smilja koje je odmah u upotrebi tako da se veselim probavanju i isanju recenzije.


To bi bilo sve, ako sam nešto zaboravila, stavit ću naknadno jer od nove godine  idu novi proizvodi :) 


Broj komentara: 12:

  1. Joj, ove maske imaju grozno puno alkohola u sebi :( ne znam konkretno za te dvije, ali dvije koje sam ja bila koristila su mi samo sasušile lice..Lajk za mladu pšenicu, Dove proizvode i Sleek i Mur palete! Sve u svemu, jako lijepi New in :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ozbiljno? Nadam se da meni neće napraviti nikakav nered na licu. Drago mi je da ti se sviđaju proizvodi :)

      Izbriši
  2. Ovaj plavi essence je predivan, ali koliko farba nokte da je nevjerojatno. Zbog toga ga rijetko stavljam, ali inače je jedan od ljepših plavaca.

    OdgovoriIzbriši
  3. Te nalepnice sa mačićima stalno gledam i nikako da poručim! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su predivne i uskoro će biti na noktima a meni su tako lijepe i ovako tako vjerujem da će ti se svidjeti kad ih vidis na mojim noktima i da ćeš ih nakon toga naručiti :)

      Izbriši
  4. Krasan new in. Palete su predivne. I ja volim ove odstranjivače za nokte :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga :) Večeras ide look s jednom od paleta :D

      Izbriši
  5. Zavidim ti na ovim divnim paleticama. Mogu samo da zamislim spoj cokolade i pomorandze kao kupke i osvezavajuc miris :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš i ti imati ove paletice. Kupke su divne, bude li prilike svakako ih naruči :)

      Izbriši
  6. Prekrasan new in. Kako ti se sviđa Olival mlijeko za tijelo? Baš me zanima. Nisam probala ništa od njih, ali planiram kupiti čim dođem u Hrvatsku na par dana.
    Također, sleek oalete su ti prekrasne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga :* Mlijeko je fino, ugodnog mirisa i teksture. Ima njegujuća ulja koja lijepo njeguju i hrane kožu a za više treba proći vremena dok skupim sve dojmove

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.