subota, 1. listopada 2016.

Favorites of September

Bok šminkoljupci! Evo nas u još jednim mjesečnim favoritima. Rujan sam dočekala s radošću zbog jeseni i svih divnih radosti vezanih za jesen. Mjesec koji je za mene bio dosta emotivan, koji me podsjetio koliko treba uživati u malim stvarima, u životu, jer sve može nestati u sekundi. Za ovaj mjesec posebno navijam iz osobnih razloga ili bar da jesen bude plodonosna po pitanju svega ;) Nakon ovog uvoda, red je da krenem pisati o tome što sam najviše voljela u rujnu.

                              

Njega lica je bila  i ostala dosta jednostavna: gel za čišćenje lica od Ziaja jer sam mini pakovanje od Avenea potrošila. Ni Ziaja nije loša, ima ugodan i osvježavajući miris koji mi se sviđa. Koristim ga kraće vrijeme pa više o njemu ne mogu reći.

Vichy me iznenadio svojom teksturom i baršunastom kožom koja ostaje nakon nanošenja kreme. Neke druge promjene nisam primjetila iako je za to još rano.

Balea aqua serum u teglici je odlična hidratantna krema koju rado koristim uz Vichy.

Nikel je kupljen ovo ljeto ali ga tek sad koristim. Ovo je gušći balzam jer mi je koža oko očiju dosta suha, i koju ne smijem puno dirati jer bude zgužvana pa izgledam kao neka starija teta :( Ovaj balzam to nahrani i one prve mimičke i površinske borice se manje vide. Kupljena je u Muellera za 60kn.

   

Eucerin aqua porin rich losion je odličan, brzo upijajuć a kožu ostavlja mekom i nahranjenom. Više u recenziji.

Tutti frutti je predzadnji piling koji imam od njih a toliko ih volim da ne mogu zamisliti trenutno ni jedan drugi umjesto njega.

              

Le Petit Marseiliais od bijele gline i jasmina je odlična linija za masnu kosu. Šampon i balzam su gušći nego ostali šamponi a rade svoj posao!

Afrodita serum (recenzija) je odličan i stavim ga na kosu odmah nakon sušenja i još u toku tijedna tako da mi hrani i njeguje kosu.

  

Mirise sam dosta koristila i ovo je treći pred kraj. Nakon Avril Lavigne i Forbiden rose, na red je došao Avonov miris Terselle Silver koji imam godinama. Dobar je za bilo koje doba i za dnevno korištenje iako ga ja koristim i na večer.

Essence rumenilo iz le kolekcije The Beach house je divno! Pigmentirano te se s njim može pretjerati! Licu daje lijepu boju i svježinu.

Sleek Del Mar II je divna paleta koja je idealna za ljeto, dnevne/večernje look-ove. O njoj ću vam pisati da je možete uzeti kad bude dostupna na Pink Pandi ili preko službene stranice od Sleeka gdje je dostupna.

Što ste vi najviše voljeli u rujnu?

Broj komentara: 12:

  1. Rujan,intenzivnije sam pocela vodit brigu o kozmetici,pogotovo preparativi,stigle godine,mora se,tu mi uglavnom dominira balein gel za umivanje,melvitina izuzetna ruzina vodica,jardin puzev gel i ziaja krema kozje mlijeko.U dekorativi je Essence najzastupljeniji,pogotovo proizvodi trendovskih kolekcija ako ih uspijem uloviti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ve redom odlični proizvodi. Meni jedino Ziaja od kozjeg mlijeka nije sjela, dok neke proizvode nisam imala prilike probati. Essence LE kolekcije hvatam i ja, pa šta nađem ili što mi se svidi :)

      Izbriši
  2. Slažem se za LPM! Odlični su i šampon i regenerator :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Avon maskaru Supershock (ako sam dobro napisala).. i Aveo gelove za tusiranje iz Müllera.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aveo gelove nisam probala, nekako sam više naviknuta na one iz dm-a a ovu maskaru nisam nikako ni probala

      Izbriši
  4. U rujnu sam najviše koristila LRP kozmetiku,tko ima problema s kožom lica,sve preporuke.
    Slažem se za LPM,koristim već duže vrijeme i prezadovoljna sam.

    http://xsmallworldoffantasyx.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na preporuci :) Drago mi je da još ima korisnik koji su zadovoljni sa LPM šamponom za masnu kosu!

      Izbriši
  5. Tutti frutti pilinge prosto moram probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da ih još ima negdje uzeti jer bi rado voljela imati ovako dobre pilinge!

      Izbriši
  6. Drago mi je da si zadovljna sa Vichy kremom, ja je trebam uskoro početi koristiti. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za sada sam zadovoljna teksturom kreme a iskreno još nisam primjetila neke učinke na koži

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.