četvrtak, 20. listopada 2016.

Olival stare recepture: venogel i reumogel

Početkom ovog ljeta na kućnu adresu mi je došao paket Olivalovih proizvoda u kojem su se našla dva proizvoda o kojima ću danas pisat. Riječ je o venogelu i reumogelu, od čega sam ja koristila venogel a mama reumogel.

Venogel:

Pomaže kod poteškoća u cirkulaciji, nastalih kao posljedica proširenih vena, ispucanih kapilara ili oštećenih stjenki krvnih žila.  Vraća svježinu umornim i teškim nogama. Ekstrakt divljeg kestena i nevena jača stjenku krvnih žila i kapilara.

                                

Venogel dolazi u plastičnoj posudi sa poklopcem na odvrtanje. Po otvaranju se osjeti miris mentola. Tekstura je gelasta, jako ugodna na koži, te se lako razmazuje i brzo upija. Nanosi se na kožu laganim kružnim pokretima. Kako sam ovo ljeto radila po jedanaest sati, ovaj gel mi je bio spas jer sam imala osjećaj da su mi vene toliko napete i da će puknuti od napetosti. Ono što sam primjetila koristeći venogel je osvježenje koje daje umornim i teškim nogama je olakšanje. Ja sam venogel znala koristiti tj. mazati čim bi se upio onaj prvi nanos jer sam osjetila koliko me noge manje bole. Ovo je moj prvi susret sa proizvodom ovakvog tipa i mogu reći kako sam zadovoljna sa njegovim učinkom.

               
   

Reumogel:

Ublažava bolove u mišićima i zglobovima, nastale kao posljedica povrede, reumatske bolesti ili upale zgloba. Poboljšava pokretljivost i cirkulaciju na mjestu nanošenja. Prirodni ekstrakti divljeg kestena i arnike uz dodatak mentola i kamfora djeluju sinergistički na bolno mjesto i omogućuju bolju pokretljivost.

 
 

Konjski balzam dolazi u plastičnoj teglici, identičnoj kao i venogel. Poklopac je na odvrtanje. Miris se osjeti najviše po mentolu i nešto manje po kestenu. Tekstura je gelasta, lako se maže i brzo upija u kožu. Koristila sam ga više puta dnevno, utrljavala u kožu i osjetila olakšanje u mišićima i zglobovima te njihovu lakšu pokretljivost. 



Olivalove proizvode možete naći u ljekarnama i drogerijskim lancima.

Cijena proizvoda je 19kn za 250 ml proizvoda.

*PR proizvodi

2 komentara:

  1. Divna recenzija vrlo korisnih proizvoda koji nam olakšavaju svakodnevicu..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je kada su moji postovi korisni i od pomoći drugima

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.