četvrtak, 6. listopada 2016.

Catrice blush artist paleta 020 corall i need

Ovo ljeto za mene je proteklo u znaku dekorative a jedan od dekorativnih prizvoda svakako je bila i Catrice blush artist paleta u nijansi corall i need. Iako već posjedujem jedno rumenilo od Catricea, ovo je prva trio paleta koju sam probala.

Catrice paleta dolazi u čvrstoj, prozirnoj plastici. Slova na pakovanju će brzo nestati prilikom korištenja no to ovoj paleti  ne uzimam toliko za manu.


                        
Boje u paleti su kako i sam naziv kaže - koraljne. Dvije nijanse su sa sitnim shimmerom dok je drugo rumenilo u sredini matt.

Prvo rumenilo je rozo i mrvicu berry tona. Drugo rumenilo je svjetlija roza, više breskavasta mat boja. Zadnje rumenilo je najsvjetlije od prva dva, je nježno rumenilo boje breskve sa sitnim shimmerom u sebi.

  

Rumenila su mrvicu kredasta pod prstima, i malo slabije pigmentirana. Unatoć tome, lako se nanose, blendaju i nadograđuju a na licu stoje sve dok ih ne odlučim skinuti.

Treća nijasa se može koristiti kao highlighter no meni se u tu svrhu nije svidio na licu pa sam ga u nešto debljem nanosu nosila kao rumenilo.

  

Sva tri rumenila su posebno lijepa i smatram da mogu pristajati svakom tipu i podtonu kože. Meni osobno su idealna za proljeće i ljeto iako ne vidim razloga da ih se nosi i kroz cijelu godinu.

S obzirom na količinu od 10g ili 3,33g po proizvodu i cijeni od 35,90 smatram kako je riječ o solidnoj drogerijskoj paleti. Paletu možete naći u svim drogerijama koje drže Catrice stalak a osim ove možete naći još dvije palete rumenila 010 BronzEclat i 030 Rock 'n' rose.

Jeste li probali Catrice blush artist paletu? Ako jeste kakvi su vaši dojmovi? Ima te li još koje rumenilo za preporučiti? Rado bih vas željela čuti!

*PR proizvod

2 komentara:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.