subota, 8. listopada 2016.

Catrice velvet brow powder artist

Početkom ljeta kada sam od Essenca i Catrice dobila paket, među njima je bila i olovka za popunjavanje obrva. Sam naziv me dosta zainteresirao pa sam krenula u isprobavanje olovke. Olovka je  dvostrana, napravljena od čvrste plastike. Na jednom dijelu se nalazi češljić za obrve a s druge strane se nalazi čep ispod kojeg se nalazi spužvati aplikator. Po sredini olovke  slovima piše naziv dok će te na dnu olovke gdje je aplikator vidjeti količinu i rok trajanja.

                           

Sama olovka je u početku bila malo zbunjujuća jer do sada nikad nisam koristila olovku koja ima spužvati aplikator i koja unutar olovke ima i malu oprugu koja je vidljiva kada proizvod približite izvoru svjetla. Na aplikatoru se nalazi i puder/ prah s kojim bi trebalo popuniti obrve. Češalj za obrve je odličan i obrve dobro češlja te ih se da lako oblikovati. Aplikator je također ugodan na koži ali ne i najfunkcionalniji.

  

   

Osim toga, proizvod je i nešto grudat što onemogućava njegovo precizno nanošenje na obrve. Ja sam dobila olovku koja mi je presvjetla u nijasni 010 Blond brows are a gilrs best friend. Pravu boju olovke bilo je teže uslikati s toga je ova slika najbolje što sam mogla izvući iz samog proizvoda:

  

Olovka bi odgovarala osobama koje imaju deblje obrve za grublje popunjavanje ili popunjavanje sitnih nepravilnosti, ali za precizno popunjene obrve, ova olovka to svakako nije. Veći i bolji efekt će te imati sa sjenilima i olovkama te maskarom za obrve u boji nego sa samim proizvodom. U koliko želie što prirodniji izgled obrva tada bi vam olovka mogla odgovarati.

Kao što ste mogli zaključiti, nisam pretjerano oduševljena samim proizvodom jer znam da Catrice ima odličan set za obrve koji rado koristim i da za obrve može napraviti puno bolji proizvod.

Jeste li probali velvet brow powder olovku? Što više volite za popnjavanje obrva: olovke iili sjenila?

2 komentara:

  1. Radije sjenilo, neznam, oboje koristim, ali sjenilo više, a nekad ništa :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.