utorak, 1. studenoga 2016.

Favorites of October

Bok šminkoljupci! Evo nas u još jednim mjesečnim favoritima. Vrijeme nam ide, još malo pa počinje onaj najluđi dio godine, gužve po centrima, planiranje nove godine, itd.... A tu je i peti blog rođendan koji će ovaj blog navršiti za mjesec i pol dana. Što sam sve voljela prošli mjesec, pogledajte u nastavku:

Njega lica:

                   

Ziaja i ja se nismo baš voljeli na prvo korištenje. S vremenom gel za lice mi je počeo biti sve draži pa je svoje mjesto našao na blogu.

Olival hidratantna krema od smilja je izvađena iz ladice nakon što su došli hladniji dani, kojih je ovdje u Splitu bilo nešto malo, no samu kremu koristim kao noćnu njegu i u tu svrhu mi je dobra.

Balea aqua je odlična, lagana kremica, koja mi se super slaže s Afroditinom kremom sa spf 30.

Vichy, kao fluid je lijep i ugodan na koži, ne radi mi nikakve nerede, recenzija neće biti još neko vrijeme dok ne skupim sve dojmove o ovom proizvodu kojeg ću još koristiti.

Olival mlijeko za čišćenje lica od smilja je odlično! Bogato, a prilikom korištenja je skroz lagano, ugodno i hidratantno da ga je milina koristiti.

Njega kose:

 

Schauma mi je odličan regenerator koji mi ide uz sve šampone.

Olival šampon od ružmarina i limuna je odličan za masnu kosu a uskoro će i recenzija :)

Njega tijela:

    

Kod njege tijela, potrošila sam dosta gelova, pa je tu nastupio Avon i ovaj eliksir za kupku kojeg koristim umjesto gela za tuširanje. Imam masku za lice i maslac za tijelo pa ću vam i o toj liniji pisati.

Tutti frutti i piling s mirisom trešnje, ujedno i zadnji koji imam od njih :( Ne znam ima li ga još gdje naći, ako ga negdje vidite, ostavite mi komentar jer bi baš voljela imati još ovih pilinga.

Olival čarobno zlatno ulje je odlično! Prepuno sinog shimmera koji ostaje na koži. Ulje hrani i njeguje kožu ostavljajući divan svjetlucavi sjaj.

Eucerin i Aqua porin riche je odličan losion, hidratatntan, brzo upijajuć i maziv. Uskoro ću vam pisati i o njemu.



Hanzaplast je lagana a bogata krema koja kožu peta čini mekom a stopala mekanima. Primjeti se razlika kod korištenja prije i kasnije tako da je riječ o super proizvodu.

Afrodita serum 10u1 volim koristiti najčešće nakon pranja kose jer mi je lijepo hrani a serum nastavljam korisiti kroz cijelu jesen i zimu, tj. dokle ga god budem imala.

Olival grožđana mast s mirisom vanilije. Nešto tvrđe teksture, u teglici. Lako se nanosi prstima i lako razmazuje. Usne su meke i njegovanje. S obzirom da je u teglici koristim ga samo kod kuće, nekad najčešće pred spavanje. Miris je blag i nenapadan.

Što ste vi najviše voljeli prošli mjesec?

Broj komentara: 8:

  1. Nema vise Tutti Frutti u prodaji. Ni ja ga nisam vidjela. Imam njihov piling i super mi je. Isti kao tvoj samo u tubici.
    Olival grožđana mast je zakon!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta što su Tutti Frutti povukli iz prodaje :( Drago mi je da si i ti zadovoljna Olivalovom grožđanom masti :D

      Izbriši
  2. Olival grožđanu sam otkrila ovu jesen i jako sam zadovoljna sa njom, fino štiti usne tako da se nasmijati mogu bilo kad bez da mi se rascvate usnica od suhoće..big lajk

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da si zadovoljna sa grožđanom masti! :*

      Izbriši
  3. VOlim taj Slowage fluid, nadam se da će i tebi odgovarati. Čekamo recenziju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za sada mi je ok kao fluid ali nije ostavio neki dojam na mene :/

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.