četvrtak, 1. prosinca 2016.

Favorites of November

Bok šminkoljupci! Evo nas u predzadnjim favoritima i u dijelu godine kada počinje Božićna čarolija. Ovo je mjesec i kada moj sad po godina ne već mali blog slavi jednu lijepu brojku svog postojanja. Za mene je protekli mjesec bio ajme, emotivno loš, počevši od dijela listopada. Blog je moje mjesto i moje utočište gdje bar na neko vrijeme prestajem misliti o svemu što mi se trenutno događa. No da ovo ne postane žalopojka, krenimo na favorite:

Njega lica:

                      

Ziaja je gel koji koristim sad već više od mjesec dana i mogu reći kako sam zadovoljna sa djelovanjem gela. Lagan, ugodanog mirisa i dobro radi svoj posao.

* Olival i regeneretivna krema (recenzija) je krema koju volim, potrošila sam sve kremice i sada mi je samo ona ostala a koristim je kao noćnu njegu za lice, vrat i dekolte.

* Olival miceralna je u bočici od LRP-a jer mi e tako lakše korištenje i doziranje umjesto velikog pakovanja. Tako radim sa svakom miceralnom.

Nikel je okoloočna krema koja je gušća i masnija a meni takva odgovara jer mi je koža oko očiju dosta suha.

* Olival grožđana mast ( recenzija ) volim koristiti kada sam kod kuće i uvijek je na ormariću a obavezno  je stavim i prije spavanja.

Njega kose:

      

* Olival šampon od ružmarina i limuna je odličan, pakovanje je došlo blizu kraja i imam možda za još jedno korištenje. Kupnju ću svakako ponoviti. Na blgu imate i recenziju.

Schauma mi je ok regenerator koji ste puno puta do sada vidjeli na blogu.

Tutti frutti piling koji vjerovatno neću prežaliti što ga više nema kod nas. Imam još maslace pa se veselim njihovom korištenju a i nekim drugim proizvodima koji čekaju svoj red.

 Njega tijela:



* Eucerin ima odličan losion za tijelo koji non-stop koristim. Pakovanje polako dolazi samom kraju pa bi i recenzija mogla uskoro.

* Olival čarobno zlatno ulje volim miješati sa kremama i losionima ili ga korisiti zasebno. Koliko ga volim vidite i po njegovoj potrošnji po bočici :) Receniju imate na blogu ( link )

                          


* Hanzaplast je krema koja je tako lako maziva, nešto masnije teksture a stopala čini mekanima na dodir. I za nju sam dužna recenziju pa ću se potruditi da bude do kraja godine napisana.

* Olival koncentrat krema od nevena je kremica koju koristim dugo, sviđa mi se miris nevena koji je ugodan i nenapadan, nešto je masnije teksture a kožu na rukama super njeguje i nahrani. I za ovu kremicu spremam recenziju.

Dosta proizvoda je potrošeno pa tako nema gelova, mirisa, dok dekorativu nisam nešto pretjerano koristila jer nisam bila ni raspoložena. Ono što volim kod favorita kod sebe i drugih je to što uvijek ima nešto novo, drugačije a kad pogledate koliko favorita prođe kroz jednu ili više godina bloganja, vidite koliko smo toga voljeli i ponovo kupili :)

Koji su vaši favoriti bili u prošlom mjesecu?

*PR proizvodi. Recenzije spomenutih proizvoda su iskreno napisane nakon dužeg perioda korištenja

4 komentara:

  1. Favoriti su veoma lepi. Pogotovo oni za negu kose. Imam sve te proizvode i prelepi su. Svima ih preporučujem.

    LifeInMyStyle | Fall/Winter Tag

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, drago mi je da ti se sviđaju proizvodi za njegu kose :)

      Izbriši
  2. Nikel okoloočna krema me zainteresirala u potrazi sam za jako dobrom kremicom jer kao i ti imam užasno suho okoločno područje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ova krema je dosta masnija i gušća pa se nadam da će ti odgovoarati iako ima i lakša verzija kreme

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.