utorak, 19. ožujka 2019.

Intezivna njega kose



Tretmani za kosu su kozmetički proizvodi za revitalizaciju kose. Bogati su korisnim sastojcima koji regeneriraju slabu, tanku i oštećenu kosu. Rezultate ćete primijetiti već nakon prvog nanošenja. Vaša kosa će biti mekana, sjajna i zdrava. 

Maske za kosu su kreme za intenzivnu njegu kose koje se nanose u vlažnu kosu nakon šamponiranja, ostavlja da djeluje nekoliko minuta, a potom se ispire. Maske za kosu obiluju esencijalnim masnim kiselinama, vitaminom E i antioksidansima koji potiču obnovu stanica. Maske jačaju samu strukturu kose, tako da nema više lomljenja ili cvjetanja vrhova. Kosu opskrbljuju vlagom, a sadrže biljna ulja kao što su arganovo ulje, sjeme kajsije, jojoba ili bademovo ulje. Za zdravlje kose neizostavni su proteini i vitamini. Tek jedno nanošenje maske za kosu učinit će vašu kosu punijom, sjajnijom i hidratiziranom. 

Na tržištu postoje razne vrste ampula za kosu koje su namijenjene za drugačije tipove kose. Ovisno o vašem tipu kose, postoje ampule protiv prhuti, protiv masne kose, protiv ispadanja, ampule za jačanje kože glave i revitalizaciju kose, ampule za tretiranu kosu i sl. Ampule su također sastavni dio intenzivne njege kose jer joj pružaju zaštitu uslijed čestog korištenja kemikalija (bojenja kose), izlaganja suncu i sl. 

Regeneratori za kosu vraćaju vašoj kosi volumen i mekoću. Ona se jednostavnije i lakše raščešljava čime se osiguravaju estetski i strukturni rezultati.
Zaštitna ulja i serumi zadnji su „sloj“ u intenzivnoj njezi kose. Ulja su na bazi prirodnih sastojaka te su bogata hranjivim tvarima. Jačaju kosu od vlasišta prema vrhovima, hidratiziraju je i pružaju zaštitu od vanjskih utjecaja. Kosa postaje mekša na dodir, sjajnija i glatka. 
Kako se najbolje brinuti za kosu, pitanje je koje vam se svakodnevno vrti po glavi. Na raspolaganju vam stoje brojni tretmani za kosu, ampule, regeneratori, zaštitna ulja i serumi te maske za kosu brojnih svjetski poznatih proizvođača koje možete pogledati na web-stranici popularnog uvoznika i distributera kozmetičkih proizvoda Lolita d.o.o.

Gostujući članak

Tanja Kučinić

2 komentara:

  1. Moram priznati da mi rijetko koji regenerator daje volumen nego mi dapaće "pojede" kosu te mi sve nekako splasne u roku par sati od pranja....Moze preporuka nekog regeneratora drogerijskog ranga koji ce nahraniti kosu bez da ju volumenom smanji...?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam najčešće koristila Schaumu q10 i ostalo je sve Balea. Meni je kosa 'napuhana' jer jer uvijek sušim glavom prema dole, pa bi rekao čovjek griva samo takva. Meni je kosa na krajeva kroz idućih par dana od pranja više kao metla a ne kosa. Nisam probala puno drogerijskih regeneratora tako da ne znam što bi ti preporučila :(

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.