petak, 6. lipnja 2014.

Empty #9

Bok drage moje! Evo nas u još jednom empty postu, drugom u samo 29 dana! Bila sam jako vrijedna, potrošila nešto proizvoda te ih slikala i odlučila staviti u post. Što se to potrošilo u samo 29 dana pogledajte u nastavku :)

                         

Nivea pure sensitive je dezodorans koji sam kupila davno a kad sam ga kupovala njegov miris mi nije djelovao tako intezivan. Ovaj dezodorans me doslovno gušio i tjerao na kašalj tako da sam jedva dočekala njegov kraj.

Dove go fresh su dobri dezodoransi, nisu toliko zagušljivi kao Nivea, a ovaj sa krastavcem mi je bio još najpodnošljiviji. S obzirom da meni malo šta može spriječit žute mrlje na majcama ili malo smanjit znojenje te ne izazvat kašalj odlučila sam ne kupovati više dezodoranse te ih zamjeniti sa roll on ili stickom.

Balea šampon od ružmarina i melise mi je bio dobar jer mi se jedno vrijeme tjeme jako perutalo, više nalik ribljim ljuskama nego bilo čim drugim. Kod masne kose mi nije puno pomogao ali sam se zato vratila Schaumi.

   

   Posuda je od Miyu šećerne paste koju sam naručila lani i sad sam je potrošila. Za pastu treba uhvatit ruku ako je koristite prvi  put. Sljedeći put je lakše samo kod mene to ide sporo, neznam kako je kod vas koji šećernu pastu koristite, meni bi npr. bilo lakše da mi to radi netko drugi nego ja sama jer mi treba cijela vječnost da si uklonim dlačice. Probala sam je i na usni za uklanjanje brkova, tu je isto dobra samo pazite sa jačinom potezanja paste. Za pazduhe sam isto probala ali nisam uspjela nikako, bilo mi je nezgodno pa sam od toga odustala i koristila britvice i epilator.

Balea odstranjivač šminke koji koristim skoro 2 godine i uvijek ga iznova kupujem, ovu bočicu je potrošila mama jer ona ne podnosi dvofazni odstranjivač.

Pantene regenerator je drugi koji nakon Schaume uvijek iznova kupujem a ja nemam nikakvih prigovora na šampon i regenerator.

Nivea powder touch sam recenzirala, dakle, on je puderastog mirisa ali mi jako smeta kao i dezodorans prije njega te nisam vidjela nikakve pomake u zaštiti od znojenja.

 

Nivea cellulite serum je potrošen do kraja, draži mi je od gela koji trenutno koristim, sad kad sam došla do kraja proizvoda mogu napisati svoje dojmove.

Afrodita hydra thermal kocentrat koristila sam stalno. Iako se u bočici nevidi koliko je proizvoda ostalo to ćete znati pritiskom i količinom proizvoda koji izađe a i bočica postaje laganija.

Afrodita anti-celulitna krema garcinija je proizvod koji sam još lani koristila. Za razliku od ostalih anti-celulitnih krema ima efekt zagrijavanja kože te je moguće lagano crvenilo. Kod mene je celulit iz godine u godinu gori, kreme mi površinski celulit čine manje vidljivim ali ga ne uklanjaju jer je za to ipak potrebna tjelovježba da bi krema imala što veći i bolji učinak. Na kraju ostaje proizvoda unutar tube te ju je potrebno izrezat jer je nemožete istisnuti do kraja a ovako je imate još za 2-3 dana korištenja.

Essence olovku sam kupila lani. Jako sam zadovoljna olovkom a uzela sam je jer precizna i lako uklanja višak laka oko kožice nokta. Sadrži jojobino ulje te njeguje kožu. Otraga ima mali spreminik u kojem treba biti još 5 aplikatora pa pripazite tijekom kupnje u DM-a i sličnim drogerijama jer sam našla polu prazne olovke. Aplikatore kasnije možete uronit u svoj odstranjivač laka, a stalnim korištenjem on postaje mekši pa se malo rascvjeta a možete ga nožicama oblikovati i nastaviti koristi.  Kad zadnji aplikator dođe do kraja nakon stalnih skraćivanja on upadne unutar olovke te ga nemožete izvadit van. Dok je još nov i čitav samo ga pincetom lagano izvucite.

 

Septona i Mullerove blaznice su mi najbolje do sada koje sam imala. Potrošila sam do sada tri pakovanja, idu dosta brzo pogotovo kod redovnog čišćenja lica, nail arta i stalnih lakiranja noktiju.

Eveline 3u1 sam potrošila do kraja, bio mi je dobar kao baza, ali već od pola bočice mi je bio problem sa korištenjem jer se kist slijepio te ga je bilo teže koristiti.

Nivea q10 anti falten krema sa spf 15 je dobra lagana, nemasna krema. Iako je imam samo kao tester bila mi je ok te mi je odogvarala mojoj koži lica i nije bilo neželjenih reakcija.

Miyu anti ac so stick mi je bio spas za moje prištiće, odlično je djelovao na njih, brzo sušio rane od diranja lica i rado ću ga ponovo naručit.

Bioderma photoderm max 50+ je fluid koji sam imala lani u full size pakovanju a koji se pokvario odmah u zimu nakon 5 mjeseci korištenja. Pružao mi je dobru zaštitu, bilo je manje pjegica, nisam izgorila u licu a sad se mislim dali da ga ponovo kupim ili da uzmem AKN matt sa spf 30.

 

Biobaza krema za njegu kože je gusta krema, teže se razmazuje te mislim da bi više odgovarala osobama sa suhom i jako suhom kožom.

Biobaza zaštitna krema za ruke je dobra krema, brzo se upija a miris smilja sam osjetila tek kad bi ruku približila nosu :D

Biobaza gel za intimnu njegu je nježnog mirisa, no meni je nedugo nakon korištenja izazvalo lagano peckanje.

Biobaza 3u1 gel za tuširanje sa lavandom i limunom je super osvježavajuć gel koji sam više isprobala za tuširanje i po tom pitanju radi super posao. Intezivan miris lavande bi mogao smetati osobama koji nevole parfumiranu kozmetiku, a svima koji vole ovakve gelove i mirise biti će odličan za vruće ljetne dane.

Filorga time filler mat je lagana krema, koja solidno drži matiranu T zonu i potrebno je samo malo kreme za cijelo lice. Lagane mliječno bijele bolje.

Nivea cellular anti-age tester koji sam prosljedila mami, jer je više za njene godine nego mene, a mama je bila zadovoljna testerom.

U 29 dana skupilo se 17 proizvoda te 9 testera. Nije loše, sve skupa 26 proizvoda. Imamo li što zajedničko u empty postu?

21 komentar:

  1. Dove dezići su i često i kod mene među potrošenim peoizvodima!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni su se jako svidjeli ovi svjezi mirisi a imala sam i ostale njihove dezodoranse no miris mi je jak

      Izbriši
  2. Slažem se s tobom u vezi svega napisanog uz deziće. Isto imam taj problem gušenja prilikom nanošenja, mada malo manje uz Dove nego uz ostale. Koristim tu Essence olovku i jako je dobra za uklanjanje laka ako se malo zapackam, no ja sam dobila sve aplikatore, samo su dva bila potpuno suha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. prvi aplikator je mokar i takav treba da bude, ostali su bili suhi u svom malom sremniku, bar sam ih ja takve kupila

      Izbriši
    2. Meni su u spremniku dva bila suha, ostali vlažni :D

      Izbriši
  3. bome dosta potrošenih proizvoda :)
    što se tiče dezedoransa, probaj garnierove. koristim ih već 3 godine i odlični su mi! miris je osvježavajuć, a neugodnih mirisa nema ni preko ljeta. uvijek im se iznova vraćam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidit cu, svaku put kad pomislim da sam nasla dezic koji me neće gušit tek kasnije vidim da nije tako :(

      Izbriši
  4. Nazalost nemamo nista zajednicko, ali voljela bih isprobati Dove dezice. Trenutno koristim Neutro Roberts onaj ruzicasti powder fresh ili tako nekako se zove. Volim ovakve postove jer onda lijepo dobijem mini recenzije na jednom mjestu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam se mislila između neutro robertsa, borotalca no na kraju sam uzela dove pure stick bez ikakvih mirisa. ja isto volim postove tipa mjesečni favoriti/empty post

      Izbriši
  5. Ja nisam ljubitelj dezića u spreju jer me jako guše, skoro svi pa zbog toga koristim isključivo roll on :D I da, bila si jako vrijedna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, to gušenje je i kod mene problem kad svi ti mirisi izađu van i naprave taj divni oblak bez obzira na količinu pritiska i udaljenost sprejanja. imala sam i ja roll on ali mi se sporo trošio pa sam opet prešla na deziće ali nemogu više to gušenje trpit

      Izbriši
  6. dosta dugo nisam koristila nikakve deziće, samo roll on-ove, i po prilici parfeme :D
    ali nedavno mi je mama kupila Nivea dezić -fresh natural, i jako m ise svidio :D od ovih navedenih nisam ni jedan
    želja mi je isprobati Afrodita hydra thermal kocentrat :D
    koristila sam Eveline 3 u 1, ali nisam bila zadovoljna s njim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probat cu i njega tj. obratit pozornost pri idućoj kupovini.Iako volim imat veći izbor mirisa tj. dezića nebih se htjela zatrpati sa roll on i stickovima. Afrodita ima dobre kreme za lice,a Eveline mi je bio dobar kao bazni lak

      Izbriši
  7. Stvarno impresivna količina potrošenog za samo mjesec dana! Meni se isto zna dogoditi da potrošim skoro sve što koristim odjednom. Dove s krastavcima moram probati ovog ljeta, vjerujem da je jako svjež, dosadili su mi mirisi dezića kakve sada koristim, a to su sve oni koji bi trebali mirišati na sveježe oprano rublje, blago puderasti. I ja mrzim preparfimirane deziće koji doslovno guše, tako da biram one sa što lakšim mirisom. Biobaza tuširalicu ću isprobati što prije, samo neki drugi miris, a meni je njihov gel za intimnu njegu tako neugodno mirisao da sam ga jedva potrošila, nisam mogla vjerovati da su nešto tako gadnog mirisa mogli napraviti za to područje gdje bi se trebale osjećati svježe i čisto.
    Super post! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se isto iznenadila kad sam vidjela da je empty post bio 7.5. a ovaj jučer. dove sam mirisala samo po čepu, nisam ih koristila, i po onom sto sam mirisala u dm-a sam zadovoljna ali sa mirisom krastavca još vise. ima biobaza više proizvoda, ja sam odabrala lavandu iako imam još testera sa drugim mirisima. hvala na posjeti :)

      Izbriši
  8. Šećerna pasta je moj izbor broj jedan za dlake :D Za brkove dušu dalo! Čekam da u potrošim ovu koju imam, a onda naručujem od Miyu, jer se meni svaki put skrivo potrefi kad ju kuham. (Treba biti skoncentriran) A Afroditin hydra thermal koncentrat o-bo-ža-vam. Inače, ja sam odustala od svih dezića i našla sam se s Baleom Sensitive kojeg uvijek imam u postavi već godinama i kojeg ti iskreno mogu preporučiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da mi je sestra imala taj dezodorans ali mi se isto nije svidio :(

      Izbriši
  9. Čestitam na 200-om postu, lijepa okrugla brojka! Deziće u spreju nikad nisam voljela, mog Bourjois minerals u roll-onu mi je savršen :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bourjois dugo nisam klupovala, imala sam jedan njihov ali mi se nije svidio mlaz koji je izlazio, bilo ga je previše

      Izbriši
  10. Ove tvoje deziće nisam probala. Davno sam koristila Dove i bili su mi dobri. Nivea anti-stress me gušio zbog previše pudera, ali i izvrsno štitio. Dolaze vrućine i mislim da ću se opet vratiti pudrastim dezićima. Od stikova sam nekako ljepljiva :/. Mada s druge strane me brine što udahnem puno tog sadržaja. Ne znam, neodlučna sam :).
    Biobaza intima mi je all time favorit, zdravi gusti gel koji se lako dozira i dugo traje. Žao mi je što ti ne paše...

    OdgovoriIzbriši
  11. Morat ću si naručiti Miyu pastu ASAP :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.