srijeda, 29. lipnja 2016.

Empty #2

Bok šminkoljupci! Evo nas u drugom postu ovog tipa i to nakon nešto više od tri mjeseca. Od ožujka do danas svašta se koristilo, potrošilo, pa da krenem redom:


                              

Afrodita pjenica za lice je jedna dobra i kvalitetna pjenica koja nježno čisti kožu lica. O njoj više imate ovdje u recenziji.

Avon pjenica je laganija od Afroditine, neutralnog mirisa dok pjenica od Afrodite miriše na citruse. Recenziju od Avonove pjenice imate ovdje.

Balea šampon za suho pranje sam uzela lani i odličan mi je bio, no izgleda da se radil o LE jer isti više ne mogu naći pa sam uzela Balein šampon za suho pranje za brinete.

Ziaja krema za ruke od kozjeg mlijeka mi je jedna od lošijih krema a o njoj ste mogli čitati ovdje.

     

H&S mi brat najviše voli koristiti nego ja, pa kad se potroši ide u vrećicu za otpad :)

Schauma šampon sam više puta stavljala u mjesečne favorite jer je jedan od šampona nakon kojeg nisam svaki dan prala kosu kao što je bila faza prošle zime kad mi se kosa mastila brzinom munje.

Avon šampon od čička me nije nešto posebno oduševio, ne kažem da je loš, samo meni nije ono što ja tražim.

Afrodita  2u1 šampon za tijelo i tuširanje sam probala svega par puta. lagane je teksture, mliječan i mirisan no ne napadan te podsjeća na ljeo s mirisom kokosa. Ja sam ga probala za tuširanje i tu je ok, no za kosu ga nisam željela koristiti.

 

Avon kupka od crvenih malina je prekrasna! Gusta kupka, mirisna, malo je treba za kupanje& tuširanje.

Dove purely pampering od kokosa je divan kremasti gel kaoi svaki iz te linije!

Afrodita linija od argana je odlična i meni je nakon one linije od jojobe jedna od boljih a više o njoj imate u recenziji.

Afrodita spa linija od jagoda je također jedna od odličnih linija za tijeloa moje oduševljenje istom imate u ovoj recenziji.


Olival ekstra bogata krema je jedna od tri koje se mogu naći, odvojeno ili u  setu, meni je u početku bila previše bogata a nakon mjesec dana koža mi se naviknula na nju i ove kremice su mi postale jedne od dražih. Ostale nisam potrošila jer je zatoplilo no i one će doći brzo svom kraju čim uđemo u jesen/ zimu. ( recenzija)

Avon krema za lice od kakao maslaca me nije dojmila. Miriše po kakau što me smeta i krema je dosta lagana i tanka tako da uopće nemam osjećaj da sam stavila kremu za lice.

Nuxe Nuxellenxe Eclat i Detox su odlični fludi, lagani, brzo upijajući, odlični.


Centravit i Supradin su kupljeni otkako sam počela raditi 1.5. i otkako moja jutarnja smjena traje po 11 sati a popodnevne nešto kraće osim subotom ako sam popodne. Dosta sam umorna, sad nešto manje a multivitamini su ti koji su mi pomogli da izdržim ludi start od svibnja koji još uvijek traje. Naravno sve tablete nisam ja potrošila i ukućani su ih konzumirali :)



  

Aveo od bobica nije loš no pure i zeleni su još bolji.

Essence ultra strong nail hardener je ok nadlak za jačanje noktiju ali u sebi sadrži formaldehid od kojeg su me nokti bolili pogotovo ako bi mi se lak malo izlio na kožicu nokta.

S-he ljepilo za umjetne nokte najčešće uzimam sestri a pokazao se dobat i kod krpanja noktiju.

Flormar pretty crni lak je jedan od gorih koje sam imala i ne sjećam se da li sam ga već jednom imala u empty postu ili ne, pa ga ponovo stavljam.

 

Avon color trend je brend za mlade, no moja mama je ovdje našla maskaru koja joj najbolje odgovara pa je uvijek iznova naručujem.

WnW maskara bi bila još bolja da nije toliko suha, više o njoj imate ovdje.

Catrice bazu za sjenila sam pohvalila jeer je meni ok za kapke, koristim već drugo pakovanje a isto tako tražim i nešto bolje od ove koju trenutno koristim. ( recenzija)

Essence vodootporni tuš sam davno kupila i zaboravila na njega a da ne riskiram upale i tko zna što sve ne, leti u koš.

     

Niva krema za preplanulu i lijepe noge nisam ni probala jer mi je nijasa pretamna a i rok je prošao.

Biobaza 3u1 krema za uklanjanje makeup-a mi je bila ok, lagana i kremasta a na ovaj tester sam zaboravila da ga imam a prošao mu je rok.

 

Avene koristim periodično svaka 3-4 mjeseca samo kad mi seborea poludi i kad imam osjećaj da mi je preko lica pvc vrećica. Tada mi je losion i krema spas a sami ispad seboree kraće traje.



Baleine kreme za tijelo iz LE izdanja su odlične, meni je ovo mini pakovanje bilo dovoljno za par korištenja.

Balea sapun bez ispiranja je super pogotovo kada ste negdje vani a ova mala bočica stane i u najmanju torbicu te su vam ruke u svakom trenu čiste i dezinficirane.

Curapox super soft je odlična četkica, kupila sam si još dvije soft i osjeti se razlika između svih koje sam do sada imala i od sada pa nadalje uzimam samo Curapox četkice a njih mi je zubar i nova zubarica davno preporučila.


Duchesse blazinice iz Mullera su super, uvijek uzimam po 2-3 pakovanja za 7,50kn koliko koštaju.

Herplex sam davno koristila, herpesa hvala Bogu više nema tako da mi i ne treba.

Mara su najobičnije vlažne maramice kupljene u trafici za 5kn, a bar jedan par imam u torbi kad idem vani.

To je za sada sve, 35 proizvoda +8 testera, tako da se skupilo toga cijela jedna vrečica koja je počela da kipi od natrpanosti. Što ste vi uzadnje vrijeme potrošili?

Broj komentara: 8:

  1. Stvarno si dosta proizvoda potrošila svaka čast :) I ja sam potrošila ovu Ziajinu kremu za ruke i uopće nisam zadovoljna, doslovno mi ništa ne radi rukama, a Afroditinu liniju od jagode planiram uskoro isprobati jer sam čula već tolikoo dobrih stvari o njoj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, skupilo se proizvoda :) Nisam nija zadovoljna sa Ziaja kremom od kozjeg mlijeka i još k tome mi msmeta miris. Nadam se da ces biti zadovoljna afroditinom linijom od jagoda

      Izbriši
  2. Ni ja nisam bila odusevljena ovim Avonovim samponom :/ Nista posebno :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je isto ovaj Balea suhi šampon bio fenomenalan! Šteta što su ga povukli iz prodaje! Imao je odličan osvježavajući miris. Umjesto njega sam kupila onaj u zelenom pakiranju i nije mi to to.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je taj šampon bio super, šteta što ga nema više! Ja sam uzela novi za brinete pa ću vidjeti ima li šta od njega tj. kakav je

      Izbriši
  4. Ajoj, ja pak imam totalno suprotne dojmove. Mene ovaj Balein šampon za suho pranje nije oduševio, a Ziaja krema za ruke mi je bila mrak! ;) :) Sto ljudi, sto čudi! :) Ali uvijek volim pročitati tuđe dojmove, i znaš da je ne mogu odolijeti da vidim Potrošence. Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto vidiš, nismo svi isti pa ni svakome ne odgovara sve :) Hvala na posjeti :*

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.