četvrtak, 10. kolovoza 2017.

Vichy Idealia Peeling

Početkom proljeća Vichy je napravio novu liniju proizvoda koja se sastoji od pilinga i kreme za lice.
Piling je napravljen kako bi koži vratio svježinu, blistavost,glatku kožu, ujednačen ten te zaglađene bore. Glikolna kiselina s učinkom eksfolijacije + ekstrakt borovnice s polifenolima + ekstrakt crnog čaja.

Vichy noćni piling dolazi u tanjoj kartonskoj kutijici unutar koje se nalazi prekrasna tamno crvena staklena boca sa bijelim čepom na odvrtanje. Iako je boca tamno crvene boje, može se vidjeti proizvod. Piling ima miris koji je lagan i koji se osjeti. Sami piling je lagan, nije ljepljiv na licu i ne ispire. Nanosi se na blazincu te se koristi na već očišćenom licu. Piling se ne ispire. Iako mi blaznica upije dio proizvoda, ja piling stavim u dlan i tako ga čistim rukama nanesen na kožu. Treba izbjegavati područje oko očiju. Piling odstranja mrtve stanice kože dok vi spavate. Uz piling možete korisiti i kremu ako vam je sam proizvod isušuje lice i ako vam koža traži malo više udobnosti. Kod mene nije bilo isušivanja lica pa sam piling koristila zasebno a i u kombinaciji sa uljem smilja kao dio noćne njege lica.

                                    

                                                   
Nakon određenog vremena korištenja primjetila sam kako mi koža bolje izgleda! Koža je zaglađenija, čišća, ima sjaja. S obzirom da i dan danas kopam lice, zbog čega nastaju rane, piling će peći na mjestima gdje ste prethodno dirali prištić. Isto tako će mrlje na biti manje izaženije.

S obzirom da je riječ o pilingu ( glikolnoj kiseni AHA) preko dana je potrebno koristiti kremu za lice koja ima spf zaštitu. Vichy noćni piling namjenjen je svim tipovima kože a mogu ga korisiti i osobe sa osjetljivom kožom.

Cijena pilinga za 100ml je 191kn. S obzirom da vam pilinga ne treba puno, jedno pakovanje će vam potrajati dugo. Ja nisam doošla ni do pola pakovanja a piling koristim već dugo vremena. Uz piling možete naći i dnevnu kremu od 50ml 218,73. Krema mi je svakako na wl pa bi voljela vidjeti učinak kreme uz sam piling.

Koristite li AHA i BHA kiseline? Kakva su vaša iskustva?

*PR proizvod. Recenzija je napisana iskreno nakon dužeg preioda korištenja i bez utjecaja trećih osoba.

Nema komentara:

Objavi komentar

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.