subota, 22. listopada 2016.

Eucerin roll on dezodorans protiv jakog znojenja

Ovo ljeto imala sam priliku probati roll on od Eucerina protiv jakog znojenja. Kako sam radila na mjestu gdje su velike temperature, roll on je došao u pravo vrijeme.


                                           

Roll on dolazi u lijepoj, staklenoj ambalaži. Roll on  je mliječno bijele boje,  na koži je bezbojan te ima ugodan i nenapadan miris. Brzo se upija u kožu a na odjeći ne ostavlja nikakve tragove. Na samom pakovanju piše kako je klinički dokazano smanjenje znojenja i neugodnih mirisa. Na žalost, ovo ne mogu potvrdi nikako. Ja imam jak i težak znoj koji ni sama ne podnosim, te ljeti kada sam znojna, molim Boga da nitko nije u mojoj blizni kako drugog ne bi zgadila. Moj znoj je toliko jak da mi je promjenilo boju na svijetloj i tamnijoj odjeći. Do sada sam probala nekoliko dezodoranasa, međutim ni jedan do sada mi nije umanjio znojenje ili smanjio neugodne mirise.

Ovaj roll on je dobar za sve koji se znoje  manje nego ja i vjerujem da bi kod takvih osoba ovaj roll on imao pomoći. Prilikom korištenja nisam imala nikakve neželjene reakcije na koži. Ono što kod roll on-a izbjegavam je aluminij koji se nalazi u ovakvim proizvodima a ovdje je prisutan.

Na žalost ni ovaj roll on mi nije bio od pomoći, ako ne kod znojenja, onda ni kod mirisa. Poraga za roll on-om koji će mi bar mirise držati pod kontrolom se nastavlja :(

Sastav: Aqua, Aluminium Chlorohydrate, PPG-15, Stearyl Ether, Steareth-2, Ethylhehxyl Cocoate, Trisodium EDTA, Parfum

Eucerin roll on možete naći u ljekarnama po cijeni od 60kn za 50ml

*PR proizvod

Broj komentara: 8:

  1. Ja nemam nekih problema sa znojenjem,ali takoder izbjegavam aluminij nasiroko.Neznam jesi li pokusala koristiti ove prirodne dezice,npr.ja sam imala od Ammara prirodne kozmetike,trenutno koristim od Loko kozmetike.Oni dosta neutraliziraju mirise,a ne sprecavaju znojenje.Mozda koji pomogne:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam sa Biobazom i Neuro Roberts koji nema soli, aluminija, međutim to mi je sve slabo za sada. Ammaru I Loko deziće nisam imala prilike probati

      Izbriši
  2. a da jednostavno probaš neki muški roll on, možda old spice?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Razmišljala sam o tome, no ne znam koji uzeti, a da mi se ne mješa sa mirisom kojeg nosim.

      Izbriši
  3. Meni aluminij izaziva užasnu reakciju na koži, ali što se tiče znojenja, nemam nekih velikih problema. Nedavno sam se prebacila na deziće u spreju točnije na Fa luxurious moment koji nema aluminija i jako me dobro služi!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja deziće ne koristim više, iz samog razloga što od njih kašljem ajme. zato sam se prebacila na roll on dok stickovi nakon nekog vremena postanu gnjecavi.

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.