petak, 11. prosinca 2015.

Biobaza Hidradiance Gel za umivanje i fluid (peršin)

Prije otprilike devet mjeseci na policama drogerija našla se nova Biobaza linija od peršina. Iskreno, meni je ovako nešto bilo pravo iznenađenje na bbd-u jer nikad do sada nisam susretala peršin u primjeni kozmetike. Linja se sastoji od: gela, fluida, tonika i uljnog seruma.

Biobaza gel

                         
                                            

Gel za čišćenje lica dolazi u bočici od tamnije mekane plastike s pumpicom. Gel je lagane, svilenkaste teksture, ali meni osobno jakog mirisa. Upravo je miris bio taj koji me najviše smetao prilikom samog korištenja. Bilo je trenutaka kada sam odgađala korištenje misleći kako ću se naviknuti na sami miris, i jesam ali tek kada sam potrošila nešto više od pola bočice. Gel dobro čisti kožu, u doticaju s vodom je kremast i ugodan na licu. Kakav je kod uklanjanja šminke, ne znam jer za šminku koristim odstranjivače koji su tome namjenji dok sami gel koristim za čišćenje lica ujutro i navečer.

                                             

Meni je od gela izašlo svega par prištića no stanje nije bilo tako alarmantno kao kod drugih cura jer su se prištići kod mene brzo povukli. Lice nakon gela je meko, čisto, osvježeno. Iako je jedna pumpica dovoljna za očistiti cijelo lice, ja sam znala pumpicu dozirati na pola jer je gel i s manjom količinom pokazivao jednaku učinkovitost.

Sastav: 

                 
    

Biobaza fluid

                      

                                            

Fluid dolazi u istom pakovanju, samo što se fluid nalazi u staklenoj boočici s raspršivaćem. Ovo je neobično za takvu vrstu fluida, očekivala bih pumpicu kao i kod gela ali dobro. Tekstura fluida je lagana, kremasta, miris je blaži i lakši nego kod gela. Sam fluid meni osobno nije bio dovoljno hidratantan. Fluid može poslužiti kao podloga za ostale kreme i u tome se pokazao super. Najbolje mi je djelovao u kombinaciji s kremom za lice ali kao sam nije mi bio dovoljno hidratantan. Lice je lijepo, njegovano, izgleda zdravije.

                                                   

Jednim pristiskom raspršivaća izađe malo fluida pa sam za namazati lice  koristila i četiri puta raspršivać kojim bi dobila dovoljnu količinu.


 Sastav:

              


Nažalost, meni cijela linija nije sjela. Gel mi preintezivno miriše dok mi fluid nema dovoljno hidratacije za moju mješovitu kožu. Nadam se da će drugima linija više odgovarati kako učinkom i teksturom tako i mirisom.

Kakve gelove i kreme koristite te smetaju li vas mirisi u kozmetici?

*PR proizvod s beauty blog day-a

2 komentara:

  1. Iz nekog razloga, ta linija me nije privukla, a vidim da ni ti nisi ostala oduševljena :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne, jednostavno nismo kliknuli iz gore navedenih razloga

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.